2777
2789

12روزشه انقدر کوچیک و نازه ک دلم براش غش میره🥺امشب بهش گوجه و اب و نون قاطی کردم دادم ‌، خیلی کوچیکه برنج نمیتونست بخوره دیگه چه غذاهایی میشه بهش بدم؟ 

هرجا میرم دنبالم میدوئه سریع میاد زیر بغلم🥺🥺🥲وقتی اوردمش یک ساعت بعد بردمش آبتنی حسابی حالش جا اومد😂الان گذاشتمش سر جاش هی صدا میده ک برم پیشش دلم غش میره براش کاش میشد پیش خودم بخوابه🥺

اپارتمان زندگی میکنم‌، بنظرتون هرروز ببرمش پایین یا تو تراس یکم افتاب بخوره؟ ولی میترسم هلاک بشه یا نه مشکلی نیست باید افتاب بخورن؟ 

هرروز باید ببرمش اب تنی یا هفته ای یکی دوبار ‌، چندوقت یبار باید ابتنی بخوره؟ 

خدایا من را رها نکن هرجا که تو بامن باشی آنجا برایم بهشت است💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای اردک یجای بزرگ میخواد ک حسابی شلوغ کاری و کثیف کنه.منم یبار خوشم اومد خریدم نگه داشتم انقد زود بزرگ شد زندگیمم داشت ب گند میکشید بردمش روستا😅🤦‍♀️

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

وای اردک یجای بزرگ میخواد ک حسابی شلوغ کاری و کثیف کنه.منم یبار خوشم اومد خریدم نگه داشتم انقد زود ب ...

اره واقعا سخته

عاشق اردک هام. بچه بودم، هر سال تابستون جوجه مرغ و اردک می خریدم...یک نکته اینکه خیلی مراقب باش از جای بلندی نیافته، حتی یک پله. پاهاشون خیلی ظریف هست و زود می شکنه. کاهو و سبزیجات هم دوست دارند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خیار کاهو هندونه ماکارونی آبکش شده اینا رو هم دوست دارن بعد اینا اجتماعین حداقل جفت میخریدی

قبلا جفت داشتم میترسیدن ازم تک گرفتم ک رفیق خودم باشه