2777
2789
عنوان

شوهرم یواشکی سیگار می کشه

110 بازدید | 11 پست

۱۲ ساله ازدواج کردیم همون اول خواستگاری گفتم خط قرمز من دود هست اونم به شدت قلیونی بود با شوخی و خنده گفت حالا یه کلاهی سر هم می ذاریم اوایل خیلی رعایت می کرد لب به قلیون نمی زد دیگه کم کم روش باز شد و قلیون کشید بعد از چند سال یه بار اومدم کنارش و بوی سیگار میداد تا بهش گفتم قول داد و قسم خورد بار آخرشه تا دوباره بعد از چند سال دوباره امروز از پنجره دیدم داره میکشه نمی دونم این مدت می‌کشیده یا نه دیگه امروز که از پنجره دیدم کلی فحش بهش دادم و داد و بی داد کردم دوباره گفت ببخشید و رفت میخواستم برم خونه مادر شوهرم اینا و به پدر شوهرم بگم اما میترسم ترسش بریزه و دیگه کلا بکشه الان بیرونه اومد خونه نمی دونم چه برخوردی داشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بشین باهاش صحبت کن شاید بخاطر فشار روانی یا یه چیزیه که داره سیگار میکشه و شما گفتی که تازه دیدیش ولی خب سریع وا نده یکم بی توجهی کن تا بفهمه واقعا کارش درست نبوده ولی حتما باهاش صحبت کن و بهش گوش زد کن که سر این موضوع اصلا شوخی نداری

جالبه ما روزای سختی داشتیم اما این کارا رو نمی کرد الان واقعا هیچ مشکلی نداریم نه مالی نه عاطفی هیچی اما این کارو می کنه نه پدر شوهرم نه هیچ کدوم از فامیلاشون لب به سیگار نمی زنن اما این داره میکشه

من خط قرمزم نبود ولی بدم میومد‌...شوهرم میگفتم نمیکشم بعد چند سال یهو دیدم دستش تو جمع چیزی نگفتم بعدا گفت فقط بعد مشروب میکشم...دیگ ندیدم تا کم کم فهمیدم میکشه بیرون...یکم غر زدم و سر و صدا کردم الان فقط شبی یدونه پیش خودم میکشه....بهش گفتم نمیخوام منعت کنم ولی دوست ندارم کسی شوهر منو سیگاری بدونه...منم واقعا تنها دلیل مخالفتم اینه ک به شوهرم بگن سیگاری....میگ بیرون نمیکشم...

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درون‌گرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم