2777
2789
عنوان

کیا مثل من وشوهرم ولنتاین نگرفتن؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 143 پست
عجب....دیگ خیلی بی ذوقه شوشوت حالا ک این اینطوریه توهم خودتو بزن ب بیخیالی از راه های دیگه تلافی کن ...

خیلی از خیلیم رد داده😓😒

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒
من ایران نیستم.و اروپا زندگی میکنم باور کنید واسه مراسم مختلف اینا از هالوین گرفته تا همین ولنتاین ...

از بس که بعضی از ایرانیا غرب پرستن ،یه سریا که  اگه بهشون بگن غربیا شب توی دستشویی میخوابن اونا هم توی دستشویی میخوابن تازه با افتخار اعلام هم میکنن و فیلم و عکسش هم فضای مجازی میذارن تا همه ببینن اینا چقدر لاکچریین

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوبه دیگ همونم منه بدبخت ک همه مناسبتا چند ساله باهم تو یک ماه میفته فوقش یکیش رو جشن میگیره..مثل ...

عیب نداره.من به همونم راضیم.مشکلات مالی نمیزاره تو ماه چند تا کادو بخرن بیچارهاا.من واسم مهم نیس کادو و تولد واین چیزا. ولی امسالم خودم بهش گفتم بخر واسم😃😃

💞یه پسر دارم شاه پسره💙تاج سره💙از همه دنیا سره💙امید فردای منه💙تموم دنیای منه💙تو دنیا همتا نداره💙این پسرو شاه نداره💞
خانما کیک درست کردم چجوریه بنظرتون شوهرمنم چیزی نگرفت کادوهم براش ادکلن گرفتم فقط گفت دستت دردنکنه خ ...

چرا کیکت این شکلیه بیشتر شبیه دسر میمونه

خوبه خوب میوه زده روش پرتقال خونی

ن خوده کیکش رو میگم خیلی براقه اخه کیکای من همش شکل سنگ پا میشه😂پف پفی

البته الان دقت کردم انگار ریخته تو قالب طرح دار