2777
2789
عنوان

کیا مثل من وشوهرم ولنتاین نگرفتن؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 143 پست
هیچ عزیزدلم😢 من تولدم و سالگرد ازدواجون و روز زن تا حالا حتی از همسرم تبریک نگرفتم چ برسه کادو ول ...

شاید قراموش میکنه نمیشه یاداوریش کنی ازچند روز قبل؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایران نیستم.و اروپا زندگی میکنم

باور کنید واسه مراسم مختلف اینا از هالوین گرفته تا همین ولنتاین و ...

آنقدر که ایران همه براشون مهمه و کادو میدن و علائمش رو تدی خیابون و فضای مجازی میبینی

که معلومه مردم خودشون رو درگیر کردند 

یک دهمش هم اینجا نیست 

واقعا نیست 

واقعا طبق معمول ملت ایران همیشه در صحنه هستند 😆

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
شاید قراموش میکنه نمیشه یاداوریش کنی ازچند روز قبل؟

همشم بهش میگم 

میگم مثلا پسفردا تولدمه میگ چکار کنم

روز تولدم میگم تبریک بگو حداقل دلم خوش شه میگ برو بابا

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

ولی کلا بعضیا شانس دارن چه از دوست صمیمیشون چ از دوست پسرشون چه از شوهرشون لامصبا امه مناسبتا رو براشون جشن میگیرن من حتی دوستای صمیمیم برام کادو تولد نمیگیرفتن ولی بعضی از دوستام چ تو محل کار چ تو مدرسه بقیه بچه ها براشون تولد وکادو میخریدن😢😢

من همیشه حسودی میکردم ک چرا کسی برا من ازین کارا نمیکنه

همشم بهش میگم  میگم مثلا پسفردا تولدمه میگ چکار کنم روز تولدم میگم تبریک بگو حداقل دلم خوش شه ...

عزیزم

شما واسه ایشون انجام بده

ووهمینطور برای شروع برای خودت 

روز تولدت امسال یک‌کیک بپز 

یک لباس خوشگل بپوش 

آرایش کن 

به خودت برس

فکر کن به خاطر تولدت داری شیرینی میدی به همسرت

اونم کم کم راه میفته

حس خوب میگیره 

و کلا هم خودت حال خودت رو خوب کردی 

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
همشم بهش میگم  میگم مثلا پسفردا تولدمه میگ چکار کنم روز تولدم میگم تبریک بگو حداقل دلم خوش شه ...

عجب....دیگ خیلی بی ذوقه شوشوت

حالا ک این اینطوریه توهم خودتو بزن ب بیخیالی از راه های دیگه تلافی کن خودت برا خودت برو خرید

دقیقا انگار میخوان مارو مشغول کنن    

عزیزم 

کسی که برای ایرانی ها تبلیغ نمیکنه 

مردم خودشون نمی دونم چرا کاسه ی داغتر از اش میشن 

ماهم ولنتاین نگرفتیم.تولدم بود کیک و کادو خرید برام

خب خوبه دیگ همونم منه بدبخت ک همه مناسبتا چند ساله باهم تو یک ماه میفته فوقش یکیش رو جشن میگیره..مثلا روز زن و ولنتاین و تولدم و سالگرد عقدمون تو یک فاصله یکماهه اس😆😆

عجب شانس ت... دارم من😂

عزیزم شما واسه ایشون انجام بده ووهمینطور برای شروع برای خودت  روز تولدت امسال یک‌کیک بپز&nbs ...

من  دوماه دیگ تولدمه همینکارو میکنم مرسی عزیزم😊

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒