2777
2789
عنوان

کیا مثل من وشوهرم ولنتاین نگرفتن؟😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم بهم گفت که آقاش بهش پول داده واسه ولنتاین

به شوهرم گفتم فلانی به زنش پول داده توهیچی برام نمیخری واونم جوابمودادکه این بچه بازیاچیه

گفتم چطورواسه دوست دخترات میخریدی

گفتم خودتم میگی دوس دختر

بچه توالان یه سالشه

گناه من چیه که دوس پسرنداشتم که برام کادوبگیره😭😭😭

خانما کیک درست کردم چجوریه بنظرتون شوهرمنم چیزی نگرفت کادوهم براش ادکلن گرفتم فقط گفت دستت دردنکنه خ ...

خوبه دستت درد نکنه 

حست رو درک م کنم ها 

ولی خوبه ما آدمها خصوصا خانمها یادبگیریم که بی توقع محبت کنیم

بی توقع دوست داشته باشیم 

و ...

شما دوست داشتی کیک پختی و هدیه گرفتی براش

با ناراحتی و توقع خرابش نکن

مطمئن باش محبتت یه جوری بهت برمیگرده اگر خالص باشه

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

من با ذوقم اما شوهرم برعکسه.امروز خودم صبح تو اس بهش تبریک گفتم بعد همش منتظر بودم ی تبریکی بگه یا حداقل ی شاخه گل بخره اما وقتی اومد هیچی به هیچی منم قهرکردم اونم بدتر قیافه گرفت بعد گفت تا اخر ماه شش هزار بیشتر ندارم.

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
کم محلش کن فردا باهات میره خرید

گفت الآن پول ندارم خانومم ناراحت نباش ماهم یروز پلدارمیشیم برات هرچی خواستی میگیرم بعد خندید گفت الکی مثلا مافقیریم  ولی براعید قول میدم برات یدونه خرسه گنده مثه خودت بگیرم برات بعدم فوری در رفت نتونستم بزنم توسرش

به جهنم....والا دلت خوشه تواما خواهر....😂😂😂😂😂

والا ما هم دومین سالگرد ازدواجمون بود هم ولنتاین هم روز زن😑کلا تا بحال بهم کادو نداده ولی اینسری نمیدونم چمه دارم دق میکنم 

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام