2777
2789

من یه دوستی دارم چند سال ازم بزرگتره هر دوتا مجردیم زیاد هم با هم صمیمی نیستیم فقط بعضی وقت ها میریم بیرون من دایره ارتباطیم با ادم ها کمه و دوست های زیادی ندارم چند وقتی بود به فکرم زده بود با ادم های جدیدی دوس بشم .

چند روز پیش با هم رفته بودیم بیرون داشتیم حرف میزدیم من گفتم دوست دارم با ادم های بیشتری اشنا بشم بخصوص پسر چون با پسرا ارتباطی ندارم اونم گفت زیاد بیرون نمیری بخاطر همینه خلاصه رفتیم تو یه کافه نشستیم و درباره چیزای مختلفی حرف میزدیم درباره اخلاق اقایون و این چیزا هم حرف میزدیم و من از خواستگارهام گفتم که بخاطر اخلاقشون رد کردم بماند که اون وسط یه چیزای دیگه هم ازش دیدم ولی گفتم اشکال نداره 

برگشتنی بحثی درباره این مسائل نبود ولی این یهو بی مقدمه پرو پرو برگشت گفت میدونی داداش من اخلاق خوبی نداره وگرنه تو رو بهش معرفی میکردم بعد شروع کرد از اخلاق های بد داداشش بهم گفت من اون لحظه انقدر شوک شدم که نتونستم بهش بگم مگه من بی شوهر موندم یا دنبال داداش تو هستم که این حرف و بهم زدی من اصلا داداشش رو یبار هم ندیدم نمیدونم از حرف های من تو مغزش چه برداشتی کرد که فکر کرده من این ها رو گفتم منظورم زدن مخ داداش اینه آخرم انقدر ناراحت شدم برگشتم گفتم من نمیخوام ازدواج کنم 

کاش دیگه بهم پیام نده اصلا نمیخوام ریختش رو ببینم خودش هم میدونست چند وقتیه حال روحیم خوب نیست و برا این باهاش بیرون اومدم که حالم بهتر بشه ولی از عمد یه حرف هایی زد که حالم بدتر شد و اون حسه بهم دست داد انگار موندم رو دست خانوادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واا چه ادم کج خیالی هستی چه ربطی داره 

واقعا درست گفته خواسته با داداشش معرفیت کنه ولی صداقت داسته و نکات منفیشو بهت گفته تا خودت تصمیم بگیری

اتفاقا مشخصه ادم حسابیه دوستت ولی تو وسواس فکری داری

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
عزیزم اون حرفی نزده شما تو ذهن خودت بزرگش کردیداشتید درمورد پسرا حرف میزدید اونم از داداشش گفته دیگه

چرا حرف خیلی بدی زد اون فکر کرد من منظورم اینکه منو به داداشت معرفی کن 

واا چه ادم کج خیالی هستی چه ربطی داره واقعا درست گفته خواسته با داداشش معرفیت کنه ولی صداقت داسته و ...

نمیخواست به داداشش منو معرفی کنه چند بار خودش گفته من تو ازدواج داداشم دخالتی نمیکنم

نمیخواست به داداشش منو معرفی کنه چند بار خودش گفته من تو ازدواج داداشم دخالتی نمیکنم

خب بگه حالا یه نظر داده ولی اصرهری هم نکرده تهش حتی نکات منفیشونم گفته که بعدها نخواد پاسخگوی تو باشه ولی الان واقعا نیتش خیر بوده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منظوری نداشته من چی بگم که دوستم عکسای داداششو نشونم داد و تعریف و تمجید

اینم از داداشش همش تعریف میکرد یهو من از دوس پسر داشتن حرف زدم فکر کرد داداشش رو میخوام نه گذاشت نه برداشت از داداشش بد گفت 

خب اونم همچین فکری نکردهگاهی آدم یه دختر خوب میبینه دوست داره به یکی معرفیش کنه و اینجوری میگه

چی بگم ولی من دیگه رابطه ام رو باهاش قطع میکنم ادم نباید نسنجیده حرف بزنه