2777
2789
عنوان

تبیه بدنی پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا بچه ننه بود؟

اووووووف نگو نگو نگو.    مامانش میگفت ماست سیاههدمیگفت سیاهه دنبال سفیدیش نباشین...منو از بالای اون خیلی میزد....اما الان با سیاست هایی که به خرج دادم رو حرفم حرف نمیزنه الان مادر خواهرش الویت صد تو زندگیشن....میگه خوب باشن برام مهم نیست کجاین و چیکار میکنن الان سه ماهه مادر خواهرشو ندیده با اینکه تو یه ساختمونیم  اما محلشون نمیده چون به من بی احترامی کردن..توام باید بترسونیش تا بفهمه میتونستی اما بخاطر اون هیچکار نمیکردی

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
چرا ازتحقیرا دلخوره ولی خیلی میخواد ازش راضی باشن

با توجه به نوع تربیتش طبیعیه 

یک عمر کتک خورده تحقیر شده تا بهش یاد بدن مطابق میل پدرش رفتار کنه اگر الان غیر از این بود من تعجب می کردم 

از اون گذشته همه ما ایرانی ها به شدت پدر مادر رو در حد خدا مقدس می دونیم حتی اگر نماز نخونیم ولی معقتدیم باید پدرمادرمون ازمون راضی باشند 

خب طبیعیه همسرشما هم اینطوری فکر کنه 

من نمیگم درسته ها میگم رفتارهاش ناشی از اعتقاداتیه که به خوردش دادند و اعتماد به نفس و عزت نفس ازش گرفتند وگرنه یک مرد نرمال و با عزت نفس بچه ننه نیست  و خودش در مورد زندگیش تصمیم می گیره 

دوست عزیزم بنظرمن در اجرا گذاشتن مهریه و رفتن به دادگاه عجله نکن بذار یه مدت از هم جدا  زندگی کنین رفتن به دادگاه کار رو بدتر میکنه اونم شما که هنوز دوستش داری بیشتر مردا برن دادگاه دیگه لج میکنن.من کسی رو میشناسم که یک سال قهر بودن ولی بعدش اشتی کردن

من مادرشوهرم میگه پسرواسع دخترم ریخته بود تو چی چی بودی

من اگه مادر شوهرم اینجوری بگه جرش میدم....جررررررر...همینجوریش ازم مثل سگ میترسه....وای بحال اینکه جرش بدم...میدونه بی احترامی کنه پسرشو سرش خراب میکنم...

تو باید زمانیکه تو بهترین لحظات خوبی با شوهرت خواسته هاتو بگی بهش عزیزم....

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

این متن رو بخون 

این متن حال و روز شوهرت رو خوب توصیف میکنه

✍لج باز و یک دنده مثل پدرم

چرا گاهی صفات منفی والدینمان عیناً در وجود ما تکرار می شود؟ و با اینکه گاهی تمام تلاشمان را می کنیم تا از شبیه شدن به آنها بپرهیزیم در اکثر اوقات و علیرغم تلاشهایمان باز می بینیم که همان لج بازی، خساست، خودخواهی و دلسوزیِ بیش از حد والدین مان، در کاراکتر ما نیز خودنمایی می کند.

چرا؟

آیا انتقال ژنی باعث ثبات و مقاومت این ویژگی ها در ما می شود؟ شاید برخی چنین باوری داشته باشند اما روانکاوی در برخی موارد تبیین دیگری به جز انتقال ژنی برای این پدیده ارائه می دهد و یا حداقل، ژن را تنها عامل نمی بیند.

با یک مثال آشنا آغاز می کنم: در زوجین این پدیده را زیاد می بینیم که بعد از مدتی آنها شبیه یکدیگر می شوند، به خصوص در خصایص منفی. مثلا اگر مرد پرخاشگر است بعد از مدتی همسرش که همیشه آرام بوده و به صبوری معروف، دقیقا مثل مرد پرخاشگر می شود. دلیل رخداد این اتفاق گاهی به این دلیل است که وقتی ما شبیه دیگری می شویم راحت تر می توانیم با خصایل آزاردهنده ی او کنار بیاییم، زیرا در آن صورت ما هم "یکی شدیم، مثل خود او".

در واقع وقتی من شبیه همان آدمی شوم که از او متنفرم دیگر دلیلی برای تنفر از او وجود نخواهد داشت و می توانم بدون داشتن خشم به زندگی با او ادامه دهم.

برگردیم به رابطه با والدین. آنجا هم همین اتفاق تکرار می شود. من شبیه پدرم خسیس می شوم تا احساس خشمم را به او تجربه نکنم؛ خشم به خاطر تمام لحظاتی که پدرم به دلیل خساستش من را از لذت هر چیزی که آرزویش را داشتم محروم کرده و من از این بابت عمیقا رنج کشیده ام.

در ذهن کودکانه ی همه ی انسانها یک قانون نانوشته وجود دارد: "نباید به والدین خشم داشت و همیشه باید به آنها عشق ورزید!" ما در دوران کودکی آنها را فرشته هایی می بینیم که اگر مرتکب رفتار بدی با ما شده اند، یا حقمان بوده یا صلاحمان در این بوده یا دست خودشان نبوده! غم انگیز تر از همه اینکه در جلسات درمان هم وقتی از مراجعین بزرگسال می خواهیم تا احساساتشان را به بدرفتاری های والدین خود ببینند، گاهی آنها همین دلایل را برای ندیدن خشم خود بازگو می کنند. گویی آنان ترجیح می دهند با خشمی که سالها روی هم انباشته و آنها را از درون عصبی تر کرده ، روز به روز شبیه تر به والدینشان شوند تا اینکه حداقل یک بار هم که شده در جلسه ی درمان این احساسات دردناک را تجربه کنند.

بنابراین خشم وقتی به درون بازگردد عامل اصلی شبیه شدن ما به والدینمان خواهد شد. مثل کودکی که وقتی در مدرسه خیلی دلسوز دیگران است و معلم او را تنبیه می کند که: "تو چه کاره ی بقیه هستی! تو کار خودتو بکن"؛ می بینیم که کودک بعد از مدتی شبیه همان معلم، خودخواه و بی احساس می شود؛ چون او حق بروز خشم اش را به معلم ندارد.

به این پدیده در روانکاوی اصطلاحاً #مکانیزم_همانندسازی_با_پرخاشگر گفته می شود.

#Identification_with_aggressor

#امیرحسین_کمیجانی

@rameshgroup

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه

پس اگه نیومده دنبالت 

حتما برو مهریه رو بزار اجراذ

گواهی پزشک قانونی یا استشهاد محلی هم داری 

برو ازش شکایت کن 

اون باید ب خودش بیاد 

اگه اومد بهش فرصت بده 

اگه نه 

دل بکن عادت میکنی ب نبودنش