2777
2789
عنوان

تبیه بدنی پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 93 پست
خب ببرش مشاوره  من برا بچتون نگرانم فك میكنی همه ی ما اخلاقای بدمون از كجاست؟ از پدرامون،و پد ...

مامانش هربار گفت پسرمن نیازبه مشاوره نداره این جوری نبوده پسرم تو حرصش میدی اونم میزنه فحش میده 😐😐

اخه شدنیه طرف تا زن گرفت هم بزنه هم فحش بده 

گردن نمیگیرن اصلا

نمیخوام ناامیدت كنم  اما ب نظر من تربیت كودكی برا ی فرد كه كامل شده غیر قابل تغییره  دار ...

نه اینطور که می گید نیست پس مشاورها کارشون چیه ؟ 

استارتر امکان تغییر رفتار شوهرت هست ولی اولا خودش باید واقعا همکاری کنه دوما شما باید خیلی صبور باشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش هربار گفت پسرمن نیازبه مشاوره نداره این جوری نبوده پسرم تو حرصش میدی اونم میزنه فحش میده 😐😐 ...

ب مادرشوهرت نگو

برا شوهرت قایمكی شرط بذار

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
یکسال بعدش باهم گاهی در ارتباط بودیم دوراز چشم خانواده ها چون سنگ مینداختن جلو پامون رفتیم تو خونمون ...

چقدر واست خوشحالم

من جدا شدم سریع شوهرمو زن میدن که نیاد سمتم شک ندارم

طلاق گرفتی؟؟؟باز برگشتی بهش؟؟چندوقت بعدش؟؟

و هیچکس تو زندگیم برام اون نمیشد اونم همینطور بود وقتی من برگشتم کلی گریه کردو ازم معذرت خواهی کرد البته هنوز اخلاقای گندش هست ولی دیگه خیانت نمیکنه و به خانوادش اجازه دخالت نمیده و کسی بهم بی احترامی کنه میخواد مادرش باشه یا خواهرش میکششون ....ولی به قول شما بخاطر عقده های بچگیش دست بزنو داره اما خیییییییلییی کم شده....هم اینکه شدیدا غیرتیه

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
اون الان فهميده شما ته دلت راضي به جدايي نيستي داره ميتازونه

میدونم حالا خطمو عوض کردم بهشم پیام دادم واقعا به تهش رسیدم ودیگه جایی واسه برگشت نذاشتی میرم واسه اقدام 

اتفاقا اقدام هم میخوام بکنم تو اون هفته 

باورت میشه حتی یه جا چاقو داره که شاهکاره پدرشه ولی همیشه میگه بابام خیییلیییی مردههههههه مرد

خوب اینطوری بهش یاد دادن همه ما بخش اعظم طرز فکرمون از خانواده مون می گیریم الان شما هر طرز فکری داشته باشی درست یا غلط همونو به بچه ات منتقل می کنی 

تاثیر رفتار والدین روی بچه ها یکمی پیچیده است و به روانکاوی نیازه تا اساسی حل بشه ولی حل شدنیه من مطمئنم چون خودمم خیلی چیزها رو به صورت اساسی در خودم تغییر دادم ولی زمان میبره

چقدر واست خوشحالم من جدا شدم سریع شوهرمو زن میدن که نیاد سمتم شک ندارم

اگه عاشقت باشه نمیکنه اینکارو اگه زن خوبی براش باشی نبودت داغونش میکنه و میاد دنبالت...

من مادر شوهرم همیشه میگه اگه تو نبودی بچه ی من درست بشو نبود تو کمکش کردی....

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
میدونم حالا خطمو عوض کردم بهشم پیام دادم واقعا به تهش رسیدم ودیگه جایی واسه برگشت نذاشتی میرم واسه ا ...

بازم عزيزم

با يه مشاور صحبت كن

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏