2777
2789
عنوان

تبیه بدنی پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 992 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی روش حساب نکن  تمرین کن رها بشی ازش  وقتی قلبا ازش کنده بشی چه بسا اون تلاش کن ...

دلم میخواد ولی خیلی خیلییی تنهام همین تنهایی وشرایطی که توشم منو حل میده سمتش ولی اون هم خیلی سرش شلوغه هم شنیدم همش میبرنش مهمونی رستوران که اذیت نشه

فعلا که یکماه بیشتره ازش دورم

خیلی سخته من که اب شدم...داغون شدم هیچکسم نبود که باهاش دو کلمه حرف بزنم همه تیریپ نصیحت بر میداشتن...درکت میکنم

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
خوش بحالت من ارزومه این بشه

یکم تحمل کن ایشالا درست میشه عزیزم...فقط باید صبور باشی.....درست میشه همه چی بهت قول میدم

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
منم همینجورم خیلی عصبیم بغض دارم همش با خودم درگیرم

حق داری درکت میکنم...سخترین مرحله  زندگیه...مخصوصا که زن و شوهرای اطرافتو که میبینی حالت بدتر میشه ..من که بلند بلند گریه میکردم

خدا کنه کاش زود زمان بگذره 

میگذره گلم...فقط کار اشتباه نکن یک قدم اشتباه بردازی بقیه راهو غلط میری ...اینو بدون که همیشه بزرگترا درست نمیگن

هوم انقدر دلم میسوزه😢😢😢دلم میگیره که اول جوونی اینجوری شدم

اره من زمانی که طلاق گرفتم تازه رفته بودم تو نوزده سال....خیلی واسم سخت بود تو اون سن یه شکست به این بزرگی بخورم....من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم حتی الانشم دارم میکشم..اما باید مدارا کرد..

ببین عزیزم اگه عاشق شوهرتی تنبیهش کن وگرنه برو دنبال زندگیت هستن کسایی که زندگیه خیییلی بهترو اروم تری برات بسازن گاهی زندگی با بعضی از ادما فقط هدر دادن عمرو جوونیه...یه تصمیم درست بگیر واسه زندگیت خودت برو جای یه مشاور شرایط و براش بگو ببین اون چی میگه