2777
2789
عنوان

ینی هیچکدوم ماشین چینی ندارید😒

285 بازدید | 56 پست

اگر دارید از هزینه هاش بگید مخصوصا اگر ام وی ام ۳۱۵ ..لطفا لگید راضی هستید نیستید 

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالش شو بری پراید ۱۱۱‌بگیری بهتره ، بجاش پژویی چیزی بخر

خب پژو کلا موتوری خرج داره زیاد..مگر مدلای بالا..من نهایت میتونم مدل ۹۴ بخرم ۲۰۶ البته

جاریم پارسال یه فونیکس fx صفر خرید برا خودش بعد شش ماه خراب شد دو ماه خوابید تو نمایندگی تا قطعه برس ...

ای بابا چرا ☹️😐

اسی یه تاپیک برای من میزنی لطفا نگرانم . منو اونجا صدا کن بیام بخونم جواب ها را . بنویس کسی که قلبش ...

سالهای زیاد 

ی آشناییمون باتری گذاشت جوون بود خانومش سالم فعال وای چ خانومی بود

خانومه تو جوونی سکته قلبی کرد مرد ولی آقاهه ماشالله زنده اس الان حدود ۶۵ ب بالاس نوه داره باهمون باتری

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

وای بچه ها لطفا جواب منم بدید من به زودی میخوام لاماری ایما بخرم، به نظرتان برای یک خانم مناسب هست، ...

در حال حاضر چ‌ماشینی دارید یا مث من بدون ماشینید؟