الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله منم رعایت میکنم زیادم فعلا جایی نمیرم ولی ب هر حال برام استحکام بدنه و موتور مهمه ک هر روز نخوام ...
ما هم تیگو ۵ داشتیم و هم fx با اطمینان بهت میگم که ماشین های خوبی هستن بدنه خوبی دارن یکی از دوستام تصادف کرد پژو له شده بود اما اون آریزو داشت کاملا سالم بود فقط کمی سپرش خراب شده بود از لحاظ امنیت خیلی خوبن هیچکدوم از ماشین های ایرانی بدنه محکمی نداره . اما خوب شاید قطعاتش کمی گرون باشه خوب طبیعی ماشین ۲ میلیاردی قطعش هم به نسبت قیمتش هست
من خودم ۶سال جک اس۳داشتم ..ببین این ماشین آخ نگفت محششششر بود برام ...من کلا آدم باانضباطی نیستم در ...
بله درسته شنیدم ماشینای چینی تولیدات چند سال اخیرش واقعا خوب بوده و خیلی درصد رضابت بالا بوده ..درمورد مدلای پایین تر مثلا ۹۶ هم نظرتون همینه؟ خوبن ب نظرتون؟ در کل چند سال داشتین و استفادع کردین از ماشینتون ؟ از صفر دستتون بوده؟