2777
2789
عنوان

ینی هیچکدوم ماشین چینی ندارید😒

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 56 پست
قصد دارم هاچبک بگیرم..بله منم شنیدم مشکلی قطعات نداره زیاد ..ولی ب هر حال طبق گفته دوستی گفتن هر ماش ...

به هر شکل ماشین های خوبین 

تصمیم با خودته آبجی  

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ۶سال جک اس۳داشتم ..ببین این ماشین آخ نگفت محششششر بود برام ...من کلا آدم باانضباطی نیستم در زمینه ماشین ...ولی ببین بی نظیر بود .

بعد فروختمش دوسالیه فونیکس fxگرفتم ک واقعا تاالان نشکلی باهاش نداشتم .

همسرمم ک ماشین چیز دیگه ایه چینی نیست.

بله منم رعایت میکنم زیادم فعلا جایی نمیرم ولی ب هر حال برام استحکام بدنه و موتور مهمه ک هر روز نخوام ...

ما هم تیگو ۵ داشتیم و هم fx با اطمینان بهت میگم که ماشین های خوبی هستن بدنه خوبی دارن یکی از دوستام تصادف کرد پژو له شده بود اما اون آریزو داشت کاملا سالم بود فقط کمی سپرش خراب شده بود از لحاظ امنیت خیلی خوبن هیچکدوم از ماشین های ایرانی بدنه محکمی نداره . اما خوب شاید قطعاتش کمی گرون باشه خوب طبیعی ماشین ۲ میلیاردی قطعش هم به نسبت قیمتش هست

من خودم ۶سال جک اس۳داشتم ..ببین این ماشین آخ نگفت محششششر بود برام ...من کلا آدم باانضباطی نیستم در ...

بله درسته شنیدم ماشینای چینی تولیدات چند سال اخیرش واقعا خوب بوده و خیلی درصد رضابت بالا بوده ..درمورد مدلای پایین تر مثلا ۹۶ هم نظرتون همینه؟ خوبن ب نظرتون؟ در کل چند سال داشتین و استفادع کردین از ماشینتون ؟ از صفر دستتون بوده؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
ما هم تیگو ۵ داشتیم و هم fx با اطمینان بهت میگم که ماشین های خوبی هستن بدنه خوبی دارن یکی از دوستام ...

شمام از صفر ماشینو داشتین؟ یا دست دوم خریدین؟بله خب درست میگین ماشین قیمت بالاتر هزینه نگهداریشم بیشتر میشه

شمام از صفر ماشینو داشتین؟ یا دست دوم خریدین؟بله خب درست میگین ماشین قیمت بالاتر هزینه نگهداریشم بیش ...

تیگو رو نه مدل ۹۵ بود که خریدیم . تیگو ها خیلی ماشین های خوبی هست 

Fx رو صفر گرفتیم بین این دوتا من تیگوها رو بیشتر میپسندم هر چنو اف ایکس هم ماشین خوبی هست

تیگو رو نه مدل ۹۵ بود که خریدیم . تیگو ها خیلی ماشین های خوبی هست Fx رو صفر گرفتیم بین این دوتا من ت ...

پس ماشین کار کرده هم مناسبن ممنون از راهنماییاتون

بله هردو رو صفر خریده بودم ..من ک ازشون راضی هستم

صفر خب چیزی دیگس من بیشتر مد نظرم کار کرده بود ب هر رحال ممنونم از راهنماییتون