2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم من یه تجربه بگم،

من سال کنکورم،یه مدت تو کانال های تلگرامی کنکور عضو بودم،

ساعت مطالعم بالا بود،

یه خانمی بهم پیام داد و گفت با هم بخونیم،

با هم خوندیم حدود ۱ ماه،

بعد از ۱ ماه دیگه اون شل کرد،هیی چت میکرد با من و حواسم رو پرت میکرد، مثلا میگفت فلان معلم رو دیدی؟نظرت در مورد درامدش ... چیه.

خلاصه که هم من بهش عادت کرده بودم،هم این شل کرده بود

ضربه بدی ازش خوردم،

اخر تونستم ترکش کنم و برگردم به مسیر،

خلاصه که

انگیزتون رو برحسب دیگران تنظیم نکنید

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

بعد شب بیام بگم خوندم فلان بهمان؟

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

من نهایی دارم اگه از نظرت بچه حساب نمیشم اوکیه😂😐

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بچه که هستی، ولی شب با هم همینجا چک می‌کنیم 👍🏼

چند سالته؟