2777
2789
ایده جدید و کپی شده برای جذب فا لو ر و دیده شدن

نه عزیزم قضاوت نکن

نهال بیمار بوده و فوت شده 

و اسم اصلی اش تو شناسنامه مهسا بوده 

نهال از قبل بخاطر مشکل کلیوی داشت و دیالیز می‌شد 

و چند روز پیش ماندید عمل پیوند کبد میشه

ولی بدنش کبد رو پس میزنه ونهال فوت میکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها ممکنه این جمله رو گفته باشن سخن امام که نیست😅😅😅کار مثبتش چی بوده خدابیامرز اثر هنری خلق ک ...

تو اینستا با این جمله معروف شد

خالق اثر هنری نبود

فقط یه بلاگر بود

که معروف شده بود

ظاهرا خیلیا دوسش داشتن 

خدا بیامرز 

با‌وجود‌این ‌همه‌مریضی‌اهل ناله نبود

و‌کسی‌فکر‌نمی‌کرده‌با این‌مشکلات‌داره‌دست‌و‌پنجه‌نرم  میکنه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

عزیزم 

مرگ همینه خیلی ناگهان میاد و گردو خاک بپا میکنه 

بلاگر و غیر بلاگرم نداره پس به جای بت پرستی مدرن و بلاگر پرستی و تقلید بیجا و خون خودمون و بقیه رو با چشم و هم چشمی و‌بی بندوباری و‌سردی و بی محبتی بیخود تو شیشه نکنیم 

درست زندگی کنیم تا پیش خدا شرمنده نشیم 

دنیا یالان دی !

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

عه عه الان سرچ کردم عکس شو دیدم

چقدر قیافش حال بهم زنه و متنفرم از این ادما 

این همه ادم مظلوم و پاک میمیرن هیشکی به یه ورش نیس حالا یه احمقی که بیخودی شاخ شده مرده همه عذادار شدن😑

خدا بیامرز با‌وجود‌این ‌همه‌مریضی‌اهل ناله نبودو‌کسی‌فکر‌نمی‌کرده‌با این‌مشکلات‌داره‌دست‌و‌پنجه‌نرم ...

اره ولی یکم مشخص بود خیلی  لاغر و زار بود چهرش با آرایش و عمل نگه داشته بوده انگار.طفلکی

خیلی ها ممکنه این جمله رو گفته باشن سخن امام که نیست😅😅😅کار مثبتش چی بوده خدابیامرز اثر هنری خلق ک ...

یه ادم با سه کیلو ژل تو لب و گونه و چونه و دماغ فانتزی و موهای بلوند خرابی😂 بدون هیچ استعدادی