2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هیچ بلاگری نمی شناسم.  فقط می رم پیج گربه ها.   یعنی فقط گربه های بلاگر رو می شناسم خخخخخ.   ولی ملت چه بیخود بلاگرا رو بزرگ می کنند. من فقط،هنرمندا بازیگرا و ......می شناسم. ک چون خیلی باهاشون خاطره داریم واقعا ناراحت می شم

پشت سر مرده حرف زدن کار درستیه اللن؟

چه حرفی؟ 

اگه منظورت بلوند خرابیه بگم این اسم اون رنگه که معروف به خرابیه یعنی یه زرد زننده واسه تصور بهتر از قیافش گفتم

بعدم این مرده و زندش فرقی واسه من نداره 

پس من خیلی عقبم که این خانم معروفو نمی‌شناختم اینقدر محبوب بوده

نه بابا منم نمی شناسم.  خیلیا نمی شناسند. دیگه بلاگر بوده هنرمند که نبوده.  منتها کسانی که می شناسند وارد تاپیک شدند.  منم فقط،وارد شدم ببینم این شخص کی هست؟

من که هیچ بلاگری نمی شناسم. فقط می رم پیج گربه ها. یعنی فقط گربه های بلاگر رو می شناسم خخخخخ. و ...

والا 

حالا بعضی بلاگرا یه چیزی اموزش میدن اشپزی میکاپ مدل مو و... ولی یه سری فقط میان دابسمش و عکسهای مزخرف میزارن ادم حالش بهم میخوره انقدم طرفدار دارن

چه حرفی؟ اگه منظورت بلوند خرابیه بگم این اسم اون رنگه که معروف به خرابیه یعنی یه زرد زننده واسه تصور ...

سه من ژل زده و بارنگ موی خرابی  خیلی زشته حالا اگه اسمش این باشه من که اولین باره شنیدم

کاش یاد بگیریم پشت مرده ها انقدر بد گویی نکنیم 

فاتحه فرستادم براشون کار سختی نیست که متوسل شدین به غیبت کردن مرده ها

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

سه من ژل زده و بارنگ موی خرابی خیلی زشته حالا اگه اسمش این باشه من که اولین باره شنیدم

اره اسمش همینه خب ژل زده مگه دروغ میگم؟ این کارارو کرده واسه دیده شدن هیچ چیز مثبتی نداشته که معروف بشه با زشت کردن و عجیب کردن صورتش خودشو معروف کرده

بیخیال بابا

همونی که داری سنگ شو به سینه میزنی اگه تک تک ما تو بدترین حالت بمیریم عین خیالشم نیس