2777
2789

ن نمرده مثه ندا یاسی ک میگفتن مرده 

اینم چند روز حاشیه درست میکنن بعد میگه زنده ام و شایعه بوده

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه بلاگری بود سرنا امینی .اون پیج اصلیش ک کار میکنه ک کسی داره الان فعالیت داره یانه؟؟؟کسی میشناسش

پیجش هست ولی چندسالیه دیگه کار انجام نمیده

زده تو کار کارگردانی

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها ممکنه این جمله رو گفته باشن سخن امام که نیست😅😅😅کار مثبتش چی بوده خدابیامرز اثر هنری خلق ک ...

عزیزم ربطی نداره که 

بیمار بوده و فوت شده بخاطر همین بعضی ها ناراحت هستن

اسم اصلی اش تو شناسنامه مهسا بوده 

نهال از قبل بخاطر مشکل کلیوی داشت و دیالیز می‌شد 

و چند روز پیش ماندید عمل پیوند کبد میشه

ولی بدنش کبد رو پس میزنه ونهال فوت میکنه

ن نمرده مثه ندا یاسی ک میگفتن مرده اینم چند روز حاشیه درست میکنن بعد میگه زنده ام و شایعه بوده

نه عزبزم واقعا مرده

بیمار بوده و فوت شده 

ولی بدنش کبد رو پس میزنه ونهال فوت میکن

میگن فوت کرده اگه راست باشه موندم چرا آدمی به نسبت حالش خوبه چرا باید بمیره من زنده باشم

بیمار بوده و فوت شده ن

ولی بدنش کبد رو پس میزنه ونهال فوت میکن

ن نمرده مثه ندا یاسی ک میگفتن مرده اینم چند روز حاشیه درست میکنن بعد میگه زنده ام و شایعه بوده

نه امین فردین گفت مرگش تایید شده اسمش تو لیست بهشت زهرا منتشر کردن مشکل کلیه داشته

نه عزبزم واقعا مردهبیمار بوده و فوت شده اسم اصلی اش تو شناسنامه مهسا بوده نهال از قبل بخاطر مشکل کلی ...

اخی عزیزممم

تنها بلاگری بود ک دوستش داشتم  

با اینکه پلنگ بود

خدا رحمتش کنه 

ساده و خوب بود 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما