2777
2789

من و شوهرم ماه پیش رفتیم مسافرت و گوشیمو دزدین اسمشو نمیگم فقط ۲۵ تومن بود که خریدم و الان ۳۵ شده

اون اونجا وقتی دید حالم بد شده بهم گفت برای اولترا میخرم ..  یعتی قول داد ... بعدش برگشتیم و وقتی گفتم خب کی گوشی میگیریم گفت باشه میگیرم گشت و گشت ولی همه اولتراها دست دوم بودن و خش دار.. سالمش ۷۰ میلیون بود و شوهرم گفت گرونه خیلی... یدونه دست دوم پیدا کرد که خش داشت و تعمیر شده بود طرف گفت ۵۰ میده و شوهرمم داشت قانعم میکرد اینو بگیرم 

من گفت سالم میخوام فقط ! این قیافش سالم بود ولی یه بار باز شده بود...  داشتم قانع میشدم بگیرمش ولی تو دلم نبود که خراب بخرم..

بعدش شوهرم گفت پس یه گوشی دیگه بخر ..یا صبر کن نوش بیاد قیمت بهتر... من با اینکه اولترا میخواستم و شوهرم قولشو داده بود و تقریبا همه خانواده و فامیلا میدونستن اصرار نکردم و گفتم خب باشه صبر میکنم .. یهو یه روز زنگ زد گفت گوشی خریدم. برام یه گوشی دیگه خرید ۴۰ تومن .. نصف پولشم مال من بود

حالا بعد یه هفته اومد گفت دارم برا خودم اولترا میگیرم !! همونی که ۵۰ بوده ... منم عصبی شدم گفتم من دلم اولترا میخواست نه تو !! تو که گفتی گرونه ؟! قولشو به من داده بودی !! 

شوهرمم گفت خب خودت نخواستیش !! دعوامون شد 

من صد بار به شوهرم توضیح دادم که کل خانواده فهمیده بودن دلم اولترا میخواست ولی برام نگرفتیش !! نمیتونی برا خودت بگیریش کارت بیشعوریه!! یه گوشی دیگه بگیر برا خودت !! خیلی بحثمونوشد و فوش دادم شوهرمم میگه عوض تشکرته؟؟ که برات گوشی خریدم قدرنشناس 

منم گفتم چه ربطی داره من دلم اولتره میخواست ولی اصرار نکردم .. پس نمیتونی برا خودت بگیری و جلو من بگیری تا منو بچزونی ... میگه تو حسودی !!!

حق با کیه ؟

خدایی وقت ازدواجت بود؟ چند سالته چرا مثل بچه ها رفتار میکنی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این حرفا و حرکات مختص بچه ده ساله س

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

حق با توعه

تو که گفتی صبر میکنی برای اولترا پس چرا رفت یکی دیگه برات خرید؟؟ 

تازه نصف پول هم مال خودته بااااااید نظرتو میپرسید

اگه هم نمیتونست بخره همون اول قولشو نمیداد

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

چرا تا وقتی چیزی قطعی نشده باید به کل خانواده خبر بدی ؟ 

همسرتم راست میگه خودت نخواستی و بودجه ش به نو نرسیده 

و خوب نبود سر یه گوشی اینقدر حرمت ها رو میشکستین 

اگه ناراحت شدی با شوخی میگفتی ن این نشد دیگه هردومون گوشیامونو ست میکنیم با یه چشمک..همه چیو درست میکردی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خدایی وقت ازدواجت بود؟ چند سالته چرا مثل بچه ها رفتار میکنی

وقتی از سفر برگشتیم و گوشیمو زده بودن جلو خانوادم گفت برات اولترا میخرم

و همه فکر کردن واقعا مییگره ولی نگرفت 

پس چرا برا خودش میخره ؟ اون هیج وقت از اولترا خوشش نمیومد

واقعا اینطور برخورد کردی؟خب برای توهم ۴۰ تومن داده گوشی خریده حالا میگی حق نداری برای خودت اونو بخری؟مگه جنگه؟

اینا به کنار.چرا همه خانواده و فامیل از قبل باید باخبر باشن که دلت اولترا میخواد و شوهرت قراره برات بخره؟ناپخته رفتار کردی

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰