من و شوهرم ماه پیش رفتیم مسافرت و گوشیمو دزدین اسمشو نمیگم فقط ۲۵ تومن بود که خریدم و الان ۳۵ شده
اون اونجا وقتی دید حالم بد شده بهم گفت برای اولترا میخرم .. یعتی قول داد ... بعدش برگشتیم و وقتی گفتم خب کی گوشی میگیریم گفت باشه میگیرم گشت و گشت ولی همه اولتراها دست دوم بودن و خش دار.. سالمش ۷۰ میلیون بود و شوهرم گفت گرونه خیلی... یدونه دست دوم پیدا کرد که خش داشت و تعمیر شده بود طرف گفت ۵۰ میده و شوهرمم داشت قانعم میکرد اینو بگیرم
من گفت سالم میخوام فقط ! این قیافش سالم بود ولی یه بار باز شده بود... داشتم قانع میشدم بگیرمش ولی تو دلم نبود که خراب بخرم..
بعدش شوهرم گفت پس یه گوشی دیگه بخر ..یا صبر کن نوش بیاد قیمت بهتر... من با اینکه اولترا میخواستم و شوهرم قولشو داده بود و تقریبا همه خانواده و فامیلا میدونستن اصرار نکردم و گفتم خب باشه صبر میکنم .. یهو یه روز زنگ زد گفت گوشی خریدم. برام یه گوشی دیگه خرید ۴۰ تومن .. نصف پولشم مال من بود
حالا بعد یه هفته اومد گفت دارم برا خودم اولترا میگیرم !! همونی که ۵۰ بوده ... منم عصبی شدم گفتم من دلم اولترا میخواست نه تو !! تو که گفتی گرونه ؟! قولشو به من داده بودی !!
شوهرمم گفت خب خودت نخواستیش !! دعوامون شد
من صد بار به شوهرم توضیح دادم که کل خانواده فهمیده بودن دلم اولترا میخواست ولی برام نگرفتیش !! نمیتونی برا خودت بگیریش کارت بیشعوریه!! یه گوشی دیگه بگیر برا خودت !! خیلی بحثمونوشد و فوش دادم شوهرمم میگه عوض تشکرته؟؟ که برات گوشی خریدم قدرنشناس
منم گفتم چه ربطی داره من دلم اولتره میخواست ولی اصرار نکردم .. پس نمیتونی برا خودت بگیری و جلو من بگیری تا منو بچزونی ... میگه تو حسودی !!!
حق با کیه ؟