2777
2789
عنوان

دخترا میشه بیاید

95 بازدید | 13 پست

من چندروزپیش رفته بودم عروسیه دوستم بعد این دوستم یه دخترعمو داره که هم سلیطه اس هم از قبل باهام ضده بعد تو عروسی همه ی دخترا پا شدن سرپا رفتن پیش عروس که چالش بگیرن بعد عروس که دوستمه منم صدا کرد که برم باهاشون چالش بگیریم چون من آخرش رفتم نمیدونستم چه چالشیه یکی دوبار پرسیدم بعد یهو این دخترعموش پیش بقیه ی دخترا که سرپا پیش دوستم وایساده بودن که چالش بگیرن قصدا دخترعموش پیش بقیه ی دخترا چندبار یکسره تکرار کرد و گفت که این دخترشوته و این شوته و این کلا شوته و اینا من اعصابم خورد شد مخصوصا دیدم که قصدا پیش همه ی دخترا داره چندبار یکسره اینحرفارو تکرار میکنه اعصابم خورده شد خواستم جوابشو بدم و بگم تو شوتی که قبلش نگفتین چه چالشی میخوایم بگیرین و من اونور بودم اما دیگه جلوی خودم و گرفتم چیزی نگفتم با این که اعصابم خیلی خورد شد اما جلوی خودمو گرفتم و چیزی بهش نگفتم و فقط رفتم نشستم اما حالا اعصابم خورد مونده و خودخوری میکنم چون اون هم سلیطه اس هم از قبل باهام ضد بود و هم این که چون اونحرفارو یکسره چندبار تکرار کرد و مخصوصا چون قصدا پیش بقیه ی دخترا اون حرفارو یکسره چندبار تکرار کرد و پیششون کوچیکم کرد و هم چون انگار اونحرفاش باعث شد بقیه ی دخترا که اونحرفاشو شنیدن ازم سواستفاده کنن و هم برام پیششون بد شد و هم چون اونموقع جوابشو ندادم واسه ی همه این چیزا حالا خودخوری میکنم و اعصابم خورد مونده به نظرتون باید چی کنم تا از این حال دربیام؟

چون میدونم همیشه بابتش قراره حالم همینجور بمونه و اگه جای من بودین چی میکردین

دخترا میشه لطفا خودتون و بذارید جای من و راجب هردوسوال راهنماییم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان بهت میگم چیکار کنی و حتما انجامش بده. 

شماره‌ش رو از دوستت بگیر و بعد بهش پیام بده چهارتا حرف راجع به شعور نداشته‌اش بارش کن خودتو خالی کن. بعدشم سین نزن و جوابشو نده. بلاک

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بذار راحت بگم، خودخوری نکن. این دختر سلیطه و ضد تو بوده، پس حرفاشم الکی بوده. تو جواب ندادن خوب بود، چون دعوا و جنجال بی‌خود درست نمیکنه. حالا برو کار خودت رو بکن، نزار این حرفا اذیتت کنه. یه کاری که میتونی بکنی اینه که دور و بریاتو درست انتخاب کنی و طرفای سمی رو بذاری کنار. اینم بدون همیشه یه عده هستن که بخوان خراب کنن، ولی تو کنترل خودت رو داشته باش. اگر بازم اذیتت میکنه، یه وقت‌هایی باید به جای جواب دادن، خودت فاصله بگیری. اگه لازم شد، برو کانال تلگرامم که نکات کاربردی دارم. آیدی کانال: Ravabet_Zan_Aramesh

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیخیال، آدمای مهم زندگیت نیستن

من باهاش خوب و گرم رفتار میکردم اما اون یه جوری رفتار میکرد آخرش که اونجا پیش دخترا اونجور کرد چندبار یکسره تکرار کرد به نظرت چی کنم اعصابم خورده مخصوصا چون قصدا پیش دخترا اونجور کرد کوچیکم کرد میگم باید پیش همون دخترا جوابشو میدادم دارم دارم خودخوری میکنم اعصابم خورد مونده

بذار راحت بگم، خودخوری نکن. این دختر سلیطه و ضد تو بوده، پس حرفاشم الکی بوده. تو جواب ندادن خوب بود، ...

آخه چون دوستم و شاید باز بعدا ببینیم واسه همین شاید باز همین دخترعموی سلیطه اش و ببینم باز بقیه ی اون دخترا که پیششون تحقیر و کوچیکم کرد رو هم ببینم و معلوم بود بقیه ی دخترا هم انگار یه جورایی بخاطر حرفه اون باعث شد سواستفاده کنن و رفتارشون یکم عوض تر شه حالا چون قصدا پیش دخترا ۰ندبار یکسره حرفارو تکرار کرد و اونجور کرد واسه همین میگم پس منم باید پیش همون دخترا جوابشو میدادم تا خالی میشدم چون الآن حتی اگه به خودش پیام بدم هم خیلی خالی نمیشم چون اون اونحرفارو پیش بقیه ی دخترا گفت واسه همین هرچند پیام هم بدم بهش چون فقط خودش میبینه و بقیه اون دخترا نمیبینن واسه همین اگه بهش پیام هم بدم باز خودخوریم میمونه اما به نظرتون حداقل به خودش پیام بدم چیزی بنویسم یا نه 

الان بهت میگم چیکار کنی و حتما انجامش بده. شماره‌ش رو از دوستت بگیر و بعد بهش پیام بده چهارتا حرف را ...

میگم من باهاش خوب و گرم رفتار میکردم اما اون یه جوری رفتار میکرد بعدشم که اونجا اونحرفارو قصدا پیش بقیه ی دخترا چندبار یکسره تکرار میکرد حالا چون اون پیش بقیه ی دخترا اونجور کرد و پیششون تحقیر و کوچیکم کرد و هم انگار باعث شد اون دخترا هم از حرفه اون سواستفاده کنن و رفتارشون عوض تر شه واسه همین میگم منم باید پیش همون دخترا جوابشو میدادم تا خالی میشدم چون اون پیش بقیه ی دخترا اونجور کرد واسه همین حتی اگه به خودش پیام بدم هم خیلی خالی نمیشم چون اون دخترا که نمیبینن و فقط خودش میبینه واسه همین حتی اگه به خودش پیام بدم هم خیلی خالی نمیشم اگه تو بودی و اون اون حرفارو پیش بقیه ی دخترا چندبار یکسره تکرار میکرد و هیچی نمیگفتی بعدا اگه پیش همون دخترا جوابشو نمیدادی و فقط با پیام دادن به خودش خالی میشدی یا نه؟

چون تو همین متن گفتم که انگار باعث شد بقیه ی دخترا که شنیدن هم از حرفه اون سواستفاده کنن و چون اون اون حرفارو قصدا پیش بقیه ی دخترا چندبار یکسره تکرار کرد اگه تو بودی و اون اون حرفارو قصدا پیش بقیه ی دخترا چندبار یکسره تکرار میکرد و اونجا اگه جوابشو نمیدادی و فقط بعدا به خودش پیام میدادی باعث میشد که خودخوریت رفع بشه و خالی شی یا نه مثلا میگی چون اون دخترا که حرفای اونو راجب تو شنیدن پس همون دخترا حالا حتی پیام به خودش بدم رو که نمیبینن و واسه همین مثلا اینجورم خالی نمیشدی یا چی میشه اینو بگی 

من باهاش خوب و گرم رفتار میکردم اما اون یه جوری رفتار میکرد آخرش که اونجا پیش دخترا اونجور کرد چندبا ...

هرچی بیشتر بهشون فک کنی بیشتر درگیر میشی و ماجرا عمیق تر میشه 

آدمی که توهین میکنه مطمعن باش بهش فشار اومده که دست به توهین زده