2777
2789
عنوان

عروس هلندیم ایدز داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 105 پست

منم عروس هلندی داشتم جفت بودن 

جفت شونم ایدز داشتن 

تازه تخم هم گذاشتن

ایدز پرندگان اصلا به انسان منتقل نمیشه من حدود یک سال یک سال و نیم داشتمشون و الان هم سالمم دائم بغلم بودن بوسشون می‌کردم ولی واقعا بهم منتقل نشد 

ایدز پرندگان با انسان مشترک نیست با پرندگان مشترکه 

منم عروس هلندی داشتم

توی یک سالگی ایدز میگیره و چهار سال هم عمر میکنه 

از یک سالگی که ایدز گرفت تا چهارسالگیش تو فاصله زمانی سه سال که این بیماری داشت همیشه دور بر خودمون بود یه سره بوسش میکردیم و خب هیچکدوممون هم مریضی نگرفتیم چون اصلا بیماریش به انسان انتقال داده نمیشه 

الان یه ماهه که پر کشیده:)))🥀

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا ماهم دوماهی میشه یکی اوردیم ..از کجا بفهمم مریض نیست یاهست؟؟علائم داره 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
ایییی عزیزم میفهممت

واقعا خیلی سخته چهار سال تمام همیشه تو همه لحظات کنارم بود درس میخوندم دور بر کتابام بود حتی عصرا میخابیدم اونم گوشه بالشم میخابید خیییلی اهلی بود و موقع دفنش حس کردم یه تیکه از قلبمو تو خاک گذاشتم:)))🥀

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊