2777
2789
عنوان

عروس هلندیم ایدز داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی سخته چهار سال تمام همیشه تو همه لحظات کنارم بود درس میخوندم دور بر کتابام بود حتی عصرا می ...

منم چند وقت پیش طوطی پروتلت ماده هم که ۳ سالش بود 

رو از دست دادم اهلی نبود ولی بلد بود بوس بده کنار قفسش میگفتم بوس بوس میدونید میو مد ولی اصلا رو دست نمیومد انگا قفس رو محیط امن خودش میدونست 

با جفتش دعواش شد کلا بدنش زخمی بود کل قفس همه حا خون بود 

جمجمه اش شکسته بود پاش طوری زخم عمیقی داشت که قشنگ استخون پاش دیده می‌شد یکی از انگشتای پاش شکسته بود و بعد مدتی سیاه و لاغر شد 

میخواستم ببرمش دامپزشکی ولی نموند 

خوب که نمیشه اصلا هیچوقتچون هیچ پری نداره نمیتونه بپره فقط راه میره دلم نمیاد، حداقل اگه میتونست پرو ...

اگه مراقبش باشید روند بیماریش کند تر میشه

اما بیرونش نذارید گناه داره اون پرنده به هیچ عنوان بیماریش به انسان انتقال داده نمیشه من مدام پرندمو بوس میکردیم و دور برم بود اما هبچ بیماری نگرفتم خیالتون راحت پر ریزیش هم اگه مراقبش باشید کمتر میشه  اما اگه همبنجوری بیرون ولش کنین میمبره و گناه داره اما اگه ازش مراقبت کنین دعاتون میکنه مطمئن باشین حیوونا محبت رو میفهمن و دعاتون میگنن حتی اگه دعاتون نکنن خدا حواسش هست🤍

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
از کجا فهمیدی ماده بود؟

خب کلا پرنده ماده صحبت نمیکنه 

روش حمام خاصی داره 

و خب پرنده من تخم گذاشت و ثابت شد مادست البته چون جفت نداشت تخم پوچ بود

خب کلا پرنده ماده صحبت نمیکنه روش حمام خاصی داره و خب پرنده من تخم گذاشت و ثابت شد مادست البته چون ج ...

اره درسته ....همین تخم گذاشتنش دال قوی بر ماده بودنشه...اما اینکه ماده صحبت نمیکنه  بنظرم درست نیست آخه ماده های من تقلید صدای دخترم رو داشتن

منم چند وقت پیش طوطی پروتلت ماده هم که ۳ سالش بود رو از دست دادم اهلی نبود ولی بلد بود بوس بده کنار ...

وای الهی طفلک چه زجری کشیده💔💔🥺 از دست دادن حیوون خونگی بخصوص اگه مدت زمان زیادی باهات زندگی کرده باشه واقعا سخته ولی خب ابنو کسایی که حیوون خونگی ندارن درک نمیکنن

پرنده منم موقع مرگش خیلی اذیت شد:)))

تو مشهد دامپزشکی خوب نمیشناسم جسارتا میتونم بپرسم کی میرید حرم امام رضا علیه السلام؟

قسمت باشه امشب ان شاالله

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
اره درسته ....همین تخم گذاشتنش دال قوی بر ماده بودنشه...اما اینکه ماده صحبت نمیکنه بنظرم درست نیست ...

نمیدونم دقیق اما ماله من حرف نزد اما نوع جیغ کشیدنش هر وقت چیزی میخاست متفاوت بود مثلا قفسش میخاست میومد پامو نوک میزد و یک جیک اروم میگفت یا مثلا وقتی میخاست بیاد بیرون از قفس مدام جلو قفس رژه میرفت و صدای جیکاش بلند بود

وای الهی طفلک چه زجری کشیده💔💔🥺 از دست دادن حیوون خونگی بخصوص اگه مدت زمان زیادی باهات زندگی کرده ...

تو بغل خودم جون داد 

ی بار احیاش کردم ولی چند ساعت بعد بیهوش شد بعدش نفسش رفت دیگه هم قلبش نزد 

همیشه خودم و مقصر میدونم که نتونستم ببرمش دامپزشکی