2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139669 بازدید | 906 پست
منم داشتم به همین فکر میکردم،چه یه دختر چه ده تا دختر کسی حق متلک انداختن نداره

نه فک کنم منظور اسیاین بود، جاری گفته  اینم دختر، در صورتی که بچه اول بوده

چقدر زود دیر شد، حیف💔
گوه سگ دهن جاریش😐

🤣🤣🤣

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از اینکه کامنت شما رو بخونم خودمو گذاشتم جای استارتر و جاریشو شستم و پرتش کردم بیرون بعد با خودم ...

آره واقعا. از زندگی فقط حسرت حرفای نگفته میمونه و آدمو به هزار مریضی دچار میکنه

مامانم تعریف میکنه، با زن عموم بارداریش همزمان بوده. عموم میگه من برای بابام دوتا دوتا پسر میارم(دوقلو بوده) و یجورایی به قصد تحقیر مامانم بوده که سر من باردار بوده... یکی از بچه ها توی شکم زن عموم میمیرن اون یکیشم از پا از رحم میاد بیرون با کلی جراحی درستش میکنن...

هرمونای خواهرت بهم ریخته

این خانوم هم بیشتر بهمش ریخته

.

جهنم که اون خوب برخورد نکرده

همیشه یه عده هستند در مورد بچه و زن زائو نظرای عجیب بدن

.

ولش

خودتون بهش روحیه بدین

مثلا بگو چقدر مهربون تر شدی🥰

چقدر بچه داری بهت میاد☺️

چقدرچه خوبه که بچت دخترشد بتونه موقعی که تصمیم داری بعدی رو بیاری کمکت کنه🤗

.

خلاصه بگرد دنبال نقاط مثبت آبجیت و اصلا وقتی داره نشخوار ذهنی میکنه یه چیزنگو که ادامه داربشه 

بزن به یه در دیگه یه مسئله دیگه این خیلی جواب میده

برای ظهورش صلوات 🥰

من و مامانم دیشب با ابجیم کلی صحبت کردیم گفتیم دشمن شاد کن نشو تو باید قوی و حمایتگر بچت باشی و.‌‌..

به مامانم گفتم بزار خودم زنگ بزنم گفت تو کاریت نباشه 

یکم از حرفایی که یادم داده بودینم به مامانم یاد دادم گفتم حتما بگو نگی خودم میگم ...

اول زنگ زد به جاریه بعدشم مادرشوهرعه قشنگ شست گذاشت کنار  بعدش پسرش اومده خونه شما به چه حقی به مادر من زنگ زدین توهین کردین به زنداداششم توهین کردین و فلان ...

بعد خودشو زده بود کوچه علی چپ و نفهمی بازم حمایت میکرد 

بعدش ابجیمم گفت من کاری به مادرت ندارم ازش حمایت میکنی اوکی ولی چرا هعی زنداداشم میکنی هعی از اون حرف میزنی سنگ اونو به سینت میزنی با پرویی پوزخند میزنه زن داداشمه هااااا معلومه حق نداری درموردش حرف بزنی ابجیمم گفت چخبرته اینقد حامی اونی حامی منو بچت نیستی خودتو زدی به نفهمی  اقوام درجه یک تم نیست قرار باشه کسی حمایت کنه اون کسی دیگس نه تو ... منم گفتم کار ندارم ولی شما که جنسیت براتون مهم بود خاستگاری عنوان میکردی بعدشم جنسیت با مردهست نه زن سوما کیسه جیب مبارکتو شل میکردی میرفتی دکتر ای وی اف .. خرج میکردی پسررررر میوردی بعد بمن گفت گوه نخور گفتم تو بخور جایزه شم بگیر.. !! بیچاره ابجی من گیر چه ادم قرون وسطایی افتاده شما هنوز تو دوران جاهلیت موندین واقعا که ... بعد مامانم گفت پاشو وسایل ابجیتو بچه رو جمع کن بریم بعدش دوباره پوزخند میزنه بچه میترسونین شما اگه قرار باشه برین من زودتر از شما این خونه رو ترک میکنم چهارتا لباس ورداشت رفت حالا بعد اونم مامانم گیر پاشو بریم من نمیخام با این دوباره رو در رو شم گفتم مادر من اون گه گورشو گم کرد رفت بزار تو خونه خودش باشه حداقل wc تو خونس فرنگی داره تخت هست خونه شما ویلاییه تخت نیس و... اذیت میشه اینم میگه نمیزارم ابجیت اینجا بمونه 

همونجا باید یکی تو جمع بزرگی میکرد و میزد تو دهنش!

هنر به پسر آوردن نیست که

خدا برسه به داد پسرای زاییده ی این جاری زبون نفهم...

به خواهرت دلداری بدین واکنشش عادیه کم سختی نمی‌کشه یه مادر جونش می‌ره تا یه جون اضافه بشه!

چقدر ولی تاسف انگیزه که خانواده همسرش اینقدر بی فرهنگ!پس شوهرش اونجا نبود؟

مرد مردونگیشو همینجاها باید ثابت کنه چون حساس ترین لحظه زندگی یه زن همین زایمان و ایناس

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

من و مامانم دیشب با ابجیم کلی صحبت کردیم گفتیم دشمن شاد کن نشو تو باید قوی و حمایتگر بچت باشی و.‌‌.. ...

الان این واقعی بود😐چقدر بد با هم صحبت میکنید احترامی چیزی 

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎