2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست
دقیقاوگرنه از هر دو جنس خوب و بد داریمولی معمولا مخصوصا اینجا ندیدم کسی که پسر داره بیاد از دخترا عی ...

دقیقا همینطوره 

اتفاقا من گاهی از یه همچین تاپیکایی خیلی خوشم میاد طرز فکر بعضیا رو که میبینم میفهمم جای درستی وایسادم خدارو هزار بار شکر میکنم که افکارم مثل اینا نیس 🙏❤️

کجا بره شکایت کنه؟

اگه دکتر تایید کنه افسردگی دلیلی غیر از زایمان داره میتونه علیهشون تو دادگاه شکایت کنه که دخترم سالم بوواینا با رفتارشون اونو به این روز انداختن

که پروسه ی طولانی میشه ولی برای ترسوندن بیشتر ا این کلمه استفاده کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان  دقت کنید اگه بچه ی سوم یا چهارم خواهر اسی بود ، جاری اسی حق داشت این حرف را بزنه ولی سر بچه ی اول نباید می گفت 

آخه این دیگه چه عنوانیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اسی محترم

حرف زشت    زشت    است

چه سر شکم  اول خواهرت  باشه

چه سر شکم   دهمش 

پس متلک اندازی برای خودتون هم عادیه

فقط معتقدید سر بچه ی اول نباید متلک انداخت 

جاری بیسواد و نفهم واسه عنوانت بهتر بود من شوهرم صد تا دوست پزشک داره بیشترشون که اصلا بچه ندارن اوناییم که دارن تک فرزند دختر دارن اصلا هم به فکر بچه دوم یا پسر نیستن دیگه

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
خواهرت افسردگی بعد زایمان گرفته ، شوهرش و خانواده ش ببو گلابی بودن ؟ چرا هیچ کس نزده دهنش ؟

اولا بشینید با خواهرتون صحبت کنید و بعد بهش بگید حالا بشینه آینده جاریتو ببینه چطور کارما جواب این  بی شعوریشو میده. بعد تا میتونید خواهرتو تقویت کنید و به شوهرشم بگید توجه بیشتری کنه به خواهرتون. و جواب این جاری نفهم رو هم هر جوریه بدید .

خواهرت ببخشیدا ولی احمق تر از خودش که تحت تاثیر حرف جاریه (حق میدم بابت هورمونا بهش) شوهرشهیعنی گاو ...

این چه طرز صحبت کردنه الان شما به نسل در نسل ایشون و بچهاشون گفتین یابو 

اینجوری مشاوره میدید به مردم

واقعا جای تاسفه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

یبار برا همیشه دختر یا پسر بودن بچه ب زن ربطی ندارههننهههههنبمکسنیحپسنیت

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

نوزاد معصوم و عزیز 

فک کن میگن نوزاد و حتی جنین رفتار بقیه رو متوجه میشه فقط نمیتونه بیان کنه..

برنامه زندگی پس از زندگیم چن تا قسمتاش بود که مادره میگفت جنینم تو رحِمم متوجه بود کی چی میگه

و حتی یه خانمه بود یه کم میانسال بود میگف وقتی متولد شدم چن تا خانم بودن یکیش با کراهت  گف بچه دختره منِ تازه متولد شده از اون خانمه نفرت پیدا کردم

و یه خانم دیگش گفته وااای چه دختر سفید و تپل و زیبایی و اون یکی خانمو فقط دوست داشتم و دلم‌میخواست فقط اون خانم تو اتاق بمونه

حالا فکر کن این نوزاد عزیزمون چقدر ناراحت شده از دستشون

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...