2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست
امروز همسایمون(یه خانم پیره)منو دیده میگه بچت دختره یا پسر گفتم دختر،میگه خب اشکال نداره یجوری انگار ...

قدیمیا همینن،ما هم وقتی میگی دختره،میگن خدا پدرشو حفظ کنه و هیچ تبریک خاصی نمیگن،ولی برا پسر ،انگار شازده اومده، تا بوده همین بوده،حتی کشورهای دیگه مثل کره و چین علنا تعیین جنسیت میکنن،که تخت شاهی بدون ولیعهد نمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جانشما و مادرت و خانوادتون کلااا الان باید به شددددت با نوزاد بازی کنین و قربون صدقش برینبراش ...

واقعا آفرین 

من هم بانظرشما كاملا موافقم

متاسفانه درحوض وقتي ماهي نيست قورباغه سپه سالارە

افسوس بحال همه خانوادە هایی که بزرگترش بزرگی بلد نیست هیچ خودشم فقط سنش رفته بالا وگرنه به هیچ درک وکمالی نرسیدە. باورکن اگه یه بزرگتر درست وحسابی توهر خونه ای باشه بسیااااااااری از مشکلات همون تو نطفه خفه ميشه. همون مادرشوهر اگه عاقل ونرمال بود هرگز حال این عروس تازە زایمان کردە طفلي اين نميشد

اسي جان شما هم پا جاپای خانواده شوهرخواهرت نزار عزیزم باتمام دل وجونت پرانرژی بامامان بابات دور خواهروخواهرزادتو بگیر انشاالله جزای خیرشو ببینی

تببببببرررررریییییییک برا خاله شدنت عزیزم

قدم خیروبرکت خونتون مبارک خودتون ابجیت

باورکن شما کم نیارین شوهرشم درست میشه. وقتم براجبران کم لطفي هاهم هست. بالاخره خداهم هست كه كافيه كافيه

شاید باورتون نشه وقتی منم حامله بودم شبیه همین جمله ها رو از مادرشوهرم شنیدم و شدیدا بهم ریختم و حال روحیم خراب شد طوری که از خودم و بچه تو شکمم متنفر شده بودم  و چندین سال طول کشید تا از اون حال بیرون بیام 

Azinammmmmm
من خانواده شوهرم همه دخترزان مادرشوهرم اتقدر به این دوتاجاریم سرکوفت میزنه من بعداز 7ماه باردارشدم خ ...

عصمت و طهارت 🌹

لطفا به نیت حاجتم صلوات یا حمد میفرستید.ممنونم زیبا ها♥️زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 

کل تاپیک فحش و لعنت به جاری دادن ولی غافل از اینکه این آتیشا و این ک جاری جرات میکنه پاشو از گلیمش دراز تر کنه از گور شوهره بلند میشه

شوهر اگه حامی باشه رستم دستانم باشه غلط اضافی میکنه حرف مفت بزنه

اسی متاسفم واسه شوهرخواهرت و متاسفتر اینکه قراره این فرشته بهش بگه بابا

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞

این دعا رو به نیست فامیل شوهر تک به تک برای هر کدوم یه بار بخونه دعای زبان بند از راه دور هست خیلی موثره هرمی یه بار خونده معجزشو دیده

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
خانم ها اگر براتون همچین چیزی پیش اومد همون لحظه داد و هوار کنین طرف رو به فحش بکشین و از خونه پرتش ...

قبل از اینکه کامنت شما رو بخونم خودمو گذاشتم جای استارتر و جاریشو شستم و پرتش کردم بیرون بعد با خودم گفتم یعنی فقط من این واکنش رو از خودم نشون میدم؟ پیام شما رو که دیدم فهمیدم عکس العمل درست همینه 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

قبل از اینکه کامنت شما رو بخونم خودمو گذاشتم جای استارتر و جاریشو شستم و پرتش کردم بیرون بعد با خودم ...

عزیزم این ربطی به جاریش نداره اصلا

این خانم خودش احساس حقارت میکنه واسه دختر داشتن

اونا هم نقطه ضعفشو گرفتن

عزیزم این ربطی به جاریش نداره اصلااین خانم خودش احساس حقارت میکنه واسه دختر داشتناونا هم نقطه ضعفشو ...

بنده خدا تازه زایمان کرده حال روحیش خوب نیست شوهرشم تحویلش نگرفته مادرشوهرشم گذاشتش لای منگنه برای مهمونی . درسته رفتار خودشم بچگانه س که به بچه شیر نمیده ولی آیا رفتارای جاری هم درسته؟ من باشم پشت بچه م درمیام نمیزارم بهش بگن زشت 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

منم درونگرام،ولی خدا رو شکر یه دورنگرایِ وحشیم😂

و در این جور مواقع اگه کسی بخاد به خودم یا خانوادم توهین کنه،کاری میکنم که از زنده بودنش پشیمون شه

این جاریه نفهم هم،کمترین سزاش این بود که از خونه بندازینش بیرون

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

خودت لخت شی شبیه بوقلمون آویزونیاین از این به بعد فحش موردعلاقه جدیدمهمرسی

در اوج حرص خوردن برای شرایط خواهر اسی و یادآوری دوران زایمان اولم پستت رو دیدم و خندم گرفت خیلی به جا بود 🤣🤣