سلام خانما من الان پنج ساله متاهلم. میخواستم یه نصحیتی به مجردا بکنم که اویزه گوشتون کنید. هیچوقت با مهریه کم ازدواج نکنید حتی اکه طرفت فرشته باشه. واقعا هرچقدر زندگیت خوب باشه با مهریه کم دلسرد میشی
شوهرم هفت میلیارد ثروت داره مهریه من فقط یک میلیارده
من نمیگم کلا نباشه باید در حد عرف باشه ولی اساس حرف شما درست نیست شما مشکلت اینکه همسرت اگه نمیزاره سرکار بری یا مانع پیشرفت کاریت شده یا میشه و... خب این واقعا ربطی به مهریه نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دور از جون شما خریت کردم مهریم عند الاستطاعه نوشتم و الان پشیمونم
🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبالش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲
خوب معلوم نیست شوهرت چطوری در میاد . ممکنه نزاره زنش پیشرفت کنه . پس مهریه باید طبق عرف باشه
من دختر خاله خودم تو زمان نامزدی نشونه ها میدید هر چی من باهاش صحبت میکردم خودش توجیه میکرد که اولشه درست میشه بعدا و...الان 4 سال ازدواج کرده خودش میگه کاش همون موقع که نشون ها دیدم خودم قانع نمیکرد که اولش همه همینن و....