2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 32 پست
خب عزیزم اول اینکه مهریه وقتی ارزش داره که طرف توان پرداخت داشته باشه نه طرف یه عدد باشه با کل سرمای ...

میدونی بیشتر دردم چیه. تا حالا هیچ کار مهمی برام نکرده. نه عروسی گرفته .نه یک تکه طلا خریده. نه مهریه زیاد. فقط لباس و خورد و خوراک رو میده

شوهرم هفت میلیارد ثروت داره مهریه من فقط یک میلیارده

من نمیگم کلا نباشه باید در حد عرف باشه ولی اساس حرف شما درست نیست شما مشکلت اینکه همسرت اگه نمیزاره سرکار بری یا مانع پیشرفت کاریت شده یا میشه و... خب این واقعا ربطی به مهریه نداره

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم کلا نباشه باید در حد عرف باشه ولی اساس حرف شما درست نیست شما مشکلت اینکه همسرت اگه نمیزاره ...

خوب معلوم نیست شوهرت چطوری در میاد . ممکنه نزاره زنش پیشرفت کنه . پس مهریه باید طبق عرف باشه

منم دور از جون شما خریت کردم مهریم عند الاستطاعه نوشتم و الان پشیمونم 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲

خوب معلوم نیست شوهرت چطوری در میاد . ممکنه نزاره زنش پیشرفت کنه . پس مهریه باید طبق عرف باشه

الان که قانون مهریه حذف شده بعدش تو دوره نامزدی همه چی مشخص میشه اینا که میگن متوجه نشدیم مطمن باش نشونه دیدن ولی خودش خواستن که ادامه بدن  

زندگی که به ته بکشه تو همه مهریه رو میبخشی...مگه شرط خوشبختی مهریه؟ کم و زیادم نداره اونی که شرف نداره برای هر دو شرایط یکسان عمل میکنه

اونم با قانون و روش پرداخت مهریه ماها...آخ هم نمیگن...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

من دختر خاله خودم تو زمان نامزدی نشونه ها میدید هر چی من باهاش صحبت میکردم خودش توجیه میکرد که اولشه درست میشه بعدا و...الان 4 سال ازدواج کرده خودش میگه کاش همون موقع که نشون ها دیدم خودم قانع نمی‌کرد که اولش همه همینن و....