2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139669 بازدید | 906 پست
خانم ها اگر براتون همچین چیزی پیش اومد همون لحظه داد و هوار کنین طرف رو به فحش بکشین و از خونه پرتش ...

والاااابخداااا حق میگی . من نادان انقدررررر حرف تو دلم موند و سنی ندارم کلی مریضی گرفتم ..

یعنی یه نفر تو اون خانواده ی نفهم پیدا نشده بگه دختر مگه چشه؟ دختر برکته 

چقدر بعضی خانواده ها  کثافتن واقعا لجنن لجن 

از جاری بدتر اون شوهره ناکس بوده که هیچی نگفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرف و شوهرم میگه همیشه میگه هر کی حرفی زد خودت جواب بده نمیخواد بیای خونه گریه کنی میگع پشت ...

اره دیگه هر کی باید خودش جوابشو بده این خواهر منم خواسته دعوا نشه ابرو داری کنه گفتم تو بیشتر ابرو داری واسه اون کردی نه خودت 

یعنی یه نفر تو اون خانواده ی نفهم پیدا نشده بگه دختر مگه چشه؟ دختر برکته چقدر بعضی خانواده ها کثافت ...

اره  اگه شوهرش حرف میزد کسی جرعت نمیکرد حرفی بزنه  

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

اره دیگه هر کی باید خودش جوابشو بده این خواهر منم خواسته دعوا نشه ابرو داری کنه گفتم تو بیشتر ابرو د ...

ابرو چیه باوا  اونا اگه ابرو میفهمیدن  اینجوری نمیکردن   

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

این حرف و شوهرم میگه همیشه میگه هر کی حرفی زد خودت جواب بده نمیخواد بیای خونه گریه کنی میگع پشت ...

شوهر منم همیشه میگه . شده شش ماه قطع رابطه کرده بخاطرم و من بزور اشتیش دادم دلم سوخته ب مادر بودن مامانش .. ولی من مجردی شش متر زبون داشتم از احدی حرف نمی‌خوردم ولی از اول ازدواج انگار قفل زدن ب زبونم شوهرم خیلی حرص میخوره میگه خودت نابود کردی 

اره دیگه هر کی باید خودش جوابشو بده این خواهر منم خواسته دعوا نشه ابرو داری کنه گفتم تو بیشتر ابرو د ...

خواهرت به خودش توهین کرده به دخترش به هرچی دختره ا سکوتش  دختر مگه بده دختر برکت پسر نعمت خدا  هر نعمتی رو میده یه روزی بازخواست میکنه از انسان  که از این نعمت چه جور استفاده کردی ولی دختر برکته  کسی که دختر داره در بهشت رو برای خودش باز کرده 

واقعا متاسفم واسه ی این طرز تفکر برن بمیرن همشون بدتر اینکه سکوت میکنن 

شوهر منم همیشه میگه . شده شش ماه قطع رابطه کرده بخاطرم و من بزور اشتیش دادم دلم سوخته ب مادر بودن ما ...

والا منم اوایل  جواب نمیدادم  ولی شوهرم و پر میکردم  البته   ولی الان میگه خودتم دفاع کن   از خودت  البته زیاد احترامشونو دارم   ولی یه خواهر شوهر دارم   هربار که دیدمش یه چیزی پرونده منم  جوابشو میدم اگه  منم ندم شوهرم  حتما  جوابشو میده