2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست
حالا بعد مدت ها بچه دار شدن بعد سر سونوگرافی میگه شیری یا روباه بعدشم میگه این چیز طبیعیه کل دنیا دو ...

ببخشیدا خاک تو سر همچین شوهری کاش خواهرت از این آدم هیچوقت بچه دار نمیشد

حالا بعد مدت ها بچه دار شدن بعد سر سونوگرافی میگه شیری یا روباه بعدشم میگه این چیز طبیعیه کل دنیا دو ...

همین الان یک دور شوهرش رک بشورید همتون بندازینش بیرون تا بفهمه یه من ماست چقدر کره میده وفتیم اومدن عذرخواهی بگید جاری دیگه نزدیک فلانی نشه وگرنه دهنش رو جررررر میدید 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدشم ابجیم بهش گفته قضیه رو چرا هیچی نگفتی اونم گفته راست گفته تنها کسی که مبتونه نسل ما رو ادامه بده زنداداششمه بعدشم گورشو گم کرده رفته خونه مادرش من نمیتونم با صدای بچه بخوابم.... بعدشم که ابجیم دیدم گریه میکنه داستانو گفت بهم ماماننم ناراحتی قلبی داره بنده خدا فشار داره بهش بگم یا نه بنظرتون 

امروز همسایمون(یه خانم پیره)منو دیده میگه بچت دختره یا پسر گفتم دختر،میگه خب اشکال نداره یجوری انگار ناراحت نباش که دختره،گفتم وا این چه حرفیه خدا منو شوهرم و پسرمو به ارزومون رسونده که دختر داده دیگه هیچی نگفت 

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

من مطلقه بودم ازدواج کردم یه بچه هم داشتم شوهرم مجرد بود جاریم ترکیده بود از حسادت خیلی اذیت میکرد و ...

افرین به مامانت دمش گرم، عاشق ادمای حاضر جوابم،ولب متاسفانه خودم اصلا حاضر جواب نیستم

چقدر زود دیر شد، حیف💔
بعدشم ابجیم بهش گفته قضیه رو چرا هیچی نگفتی اونم گفته راست گفته تنها کسی که مبتونه نسل ما رو ادامه ب ...

الهی ...بیچاره خاهرت ..دلم خیلی سوخت براش

واقعا نمیفهمم فاز یسری از ادمارو ...اگه صدای بچه اذیتت میکنه خب مگه مرض داشتی اگه بچه خاستی یا شایدم نوزاد پسر اصلا گریه نمیکنه ما خبر نداشتیم

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "

درضمن بچه من که پسر بود مادرشوهرم اینقد اذیتم کرد جنسیت مهم نیس اگه کسی بخواد اذیت کنه میکنه مادرشوهر من میدید شیرم زیاده لباسم خیس میشه پیش همه میگفت شیرش رقیقه بچه سیر نمیشه بچه بزرگ نمیشه انگار بچه چند روزه میهواست یهو بزرگ شه مرفتم خونش چیزای خوشمزه رو جلوی مهمونای غریبه میذاشت به من تعارف نمیکرد من درد طبیعی کشیدم بعد رفتم سزارین پیش همه میگفت الان اونی که نمیتونه طبیعی فوری میبرنش سزارین قبلا مادر میمرد از درد .... درصورتی که من یه روز بیمارستان موندم خونریزی کردن اورژانسی بردن عمل اینقد حالم بد بود فااحه خودمو خونده بودم میخوام بگم کسی دلسوزت نیس چه پسر بیاری چه دختر.... اللن همون مادرشوهر تو جنع چندین بار بهم گفته دختر بیار برام انگار دست منه ولی صبح تا شب قران دستشه

ادم تو زندگی به خر های زیادی برمیخوره نباید منقلب بشه که 

خواهرتون هم افسردگی بعد زایمان گرفته 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این جاریش از ی جایی ی روزی جوری میخوره که حالش جا بیاد 

خاک توسرش ببخشید بی احترامی نشه به کسایی که پسر دارن اما من موندم نر اوردن مگه هنره ! 

اخه بچه هرچی باشه سالم باشه و دراینده درست باشه 

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

اره سر س ی ن.. هاشم یکم خون ابه میاد زخم شده و کبود

خیلی درد بدیه فقط بگو تنو تند شیر بده تحمل کنه دوروزه خوب میشه اگه بزور شیر بده به بچه فقط بچه مک بزنه که شیر خارج بشه وگرنه بدتر میشه.... برا من از بهداشت یه خانم اینجوری گفت فقط بزور میدادم بچه میخورد میگفت اگه دیر به دیر شیر بده سینت هرروز بدار میشه ایتقد بده سبک شه

جنسیت بچه با مرده کاش میتونسم پامو بکنم تو حلق هر کی که جنسیت دختر و پسر میکنه 

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم