2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139672 بازدید | 906 پست
بابا زر مفت زده خوشگله موهاش بوره یکم کچل نشون میده کدوم نوزاد بدنیا اومد گیسو کمند بوده نوزاد اول س ...

بله پسر منم پرز بود به جای مو😅حالا اما ماشالله انقدر موهاش ناز و قشنگه اتفاقا امروز میگفتم کاش تا ابد موهاش همینشکلی بمونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا خواهرت نشسته که یکی اینهمه به بچه نوزادش حرف بزنه ؟

من بودم میریدم به اسمت و تهارته اون جاری و شوهر مثل سگ مینداختمشون بیرون .

به خدا یکی جرات داره اسم دخترام رو بیاره تیکه بزرگش گوششه ، همه ام اینو میدونن خط قرمزم بچه هامه .

معذرت میخوام خواهرت درون گرا نیست فقط ترسو و بی عرضه اس !

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
به خواهرت بگو هر وقت ناراحت شد اول شیرشو بدوشه بریزه بیرون بعد شیر بده به بچه

شیر اول اغوزه!

این شیر رو تحت هر شرایطی باید بده به بچه حیفه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من خانواده شوهرم همه دخترزان مادرشوهرم اتقدر به این دوتاجاریم سرکوفت میزنه من بعداز 7ماه باردارشدم خدالطف کرد وارثی داشتیم دوقلو پسر خدابهمون داد ولی تاهمین الان جمعی باشه به جاریام میگم پسرای منم انشالله بزرگ میشن کمک دست مامان باباشون وعموو زن عموشون هستن بخدا اصلا اینجوری تربیت نشدم پزبدم دختروپسرهردو نعمتن وبرکت بایدگذاشت توسر اما متاسفانه خانواده شوهرمومادرشوخاهراش خیلی بی درکن فقط طعنه وتیکه نثاروجاریام میکنن خیلی بیشعوووووورن

بابا زر مفت زده خوشگله موهاش بوره یکم کچل نشون میده کدوم نوزاد بدنیا اومد گیسو کمند بوده نوزاد اول س ...

نرو خونشون 

زنگ بزن ...همه ی حرفاتو آماده کن بنویس 

برای تک تک حرفاش جواب دندان شکن آماده کن ...

قبلش باید به شوهرش رو سرجاش بنشونید ...بگو تعیین جنسیت با مرد هست ...بعضیا لیاقت بچه ندارن که حالا پسر باشه یا دختر 

بگو دیگه زمونه جاهلیت و افکار پوسیده گذشته 

حالا پسرها که فکر میکنن نسل رو ادامه دادن چه گلی به سر خودشون و بقیه زدن؟؟؟

همون پسرها باید بیان خواستگاری دختر تو  ..که به غلامی قبولشون کنی....

ابجیت چقدر بی ظرفیته بچه ی بیچاره چیکار کرده؟ باید همون موقع میزد تو دهنش نه اینکه به بچه ی بیچارش ش ...

بعد زایمان هورمانا قاطی پاتی میشه خیلی از خانما تا چند سال افسرده میشن حتی ممکن خودشون یا بچه رو بکشت

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

ابجیم طول کشید تا باردار بشه بعدشم شوهرش میگفت فرق نمیکنه دختر پسر بعدش که رفتن سونو اومد گفت شیری ی ...

پس خانواده همسرش مشکل دارن کلا تاحالا ندیدم کسی این ضرب المثل رو به دختر پسر ربط بده

یک عدد چپی 

نرو خونشون زنگ بزن ...همه ی حرفاتو آماده کن بنویس برای تک تک حرفاش جواب دندان شکن آماده کن ...قبلش ب ...

طفلی ابجی من سر این چقد قرص و شیاف امپول میزد چقد استرس کشید سالم بدنیا بیاد خدایا شکرت که سالمه 🙏🙏🙏