2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست

فردا نری دعوا کنی با ملایمت صحبت کن ختم به خیر شه اون بچه و خواهرت گناه داره خاطره بد و دعوا پیش نیارین وسط ولی خب به جاریه زنگ بزن بگو شخصیت نداشته ات یکم ارزش قائل بودی اینجور زر نمیزدی ناسلامتی خودت زنی خاک توسرت واقعا که بعدم قطع کن 

تنها کسی که بعدزایمانم خیییلی اذیتم کردشوهرم بودهیچ وقت یادم نمیره انگاراون جرخورده بودافسردگی بعدزا ...

سه تا زایمان کردم سر هر سه تا شوهرم رو اعصابم راه رفت. دختر و پسرم نداشت. الان با این حرفت من هم به این نتیجه رسیدم احتمالا جای من اون لفسردگی میگرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب ترک و سیاهی همه ی اینارو درمان میشه کرد ، بعضی بچه ها اولش کچلن بعدش خوب میشن روغن کرچک بزنه خوبه ، شاید بعدی پسر شد اگه خواست بیاره

آدم داشته هاشم ممکنه از دست بده نداشته هاشم ممکنه بدست بیاره

سینه اش رو نشون نمیداد خب 🤦🏻‍♀️

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

همه ی اینا از شوهره ،، اگه شوهرش پشت زن و بچش بود ن مادرشوهر ن جاری هیچکس نمیتونست دهنشو باز کنه ، اگه شوهرمن بود همونجا همشونو میریخت بیرون سر بچه هاش با مادرشم رودربایسی نداره

برادرشوهرمن ۴تا دختر داره ،خیلیم خانوادشون پسرپرستن ولی انقدر دختراشو بالا میبره مگه کسی جرات داره از گل نازکتر بگه بهشون 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

اسی زنگ نزنی به جاریش، داستان میشه. مطمئن باش خواهرت هم الان از عکس العمل شوهر احمش ناراحته نه مزخرفات جاریش. 

خدا به دلش آرامش بده و شوهرشو سر عقل بیاره.

به مامانت بگو زنگ بزنه به شوهر خواهرت چهار تا چیز بارش کنه که دست از این بیشعور بازیا برداره.

به خواهرت بگوبخاطرجاری اوسکول وعقده ای میخوای بچتوگشنه بذاری؟بخداوندی خداجاریام دخترزاییدن سنگ تموم گذاشتم پسرزاییدم چرت وپرت به بقیه نگفتم چرت وپرت بودکه نثارم کردن که بگن عددی نیستی پسرزاییدی،هرکس روحساب تربیت خانوادگیش رفتارمیکنه وعقده گشایی میکنه

ببین به خاطردلی که شکونده چجوری خداجوابشوبده اون پسریادخترروخداداده آدم نبایدباچیزی که خدابهش داده به دیگران فخربفروشه خداقهرش میگیره

ابجیت چقدر بی ظرفیته بچه ی بیچاره چیکار کرده؟ باید همون موقع میزد تو دهنش نه اینکه به بچه ی بیچارش ش ...

بی ظرفیت نیست بعد زایمان یه افسردگی خیلی بدی میگیرت که باید در کنن و کمک کن از این زمان رد بشی نه مثل این عجوزه این حرفا رو بزنه