2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139682 بازدید | 906 پست

منم ی همچین صحنه ای با دوز کمتر از نزدیک دیدم و شنیدم

ی جاری بچش دختر بود جاری کوچیکه دو سال بعد پسر اورد  جاری بزرگه دوست داشت پسر دار بشه که نشد و متاسفانه تو رفتارهاش تابلو میکرد تولد یکسالگی دخترش لباس پسرونه پوشوند برای دخترش و نتیجه اینکه همه میدونستن بزرگه پسر دوسته و اوینکه این وسط بل گرفت کوچیکه بود  چند سال بعد بچه ها بزرگ شدن و این جاری کوچیکه رفت کربلا برای همه بچه ها ماشین سوغاتی اورد برای دختر جاریش ی عروسک زشت و سیاه و فرفری   جاری بزرگه گفته بود دختر من دیگه بزرگ شده عروسک بازی نمیکنه گفته بود اوردم برای خواهرش (یعنی میدونم هر چی بزایی دختره)  اینم عروسک رو موقع رفتن گذاشته بود تو سطل زباله جلو اپارتمانشون که جاری کوچیکه ببینه سوغاتی رفت تو اشغالا.خلاصه  بزرگه پارسال با ivf پسر دار شد و کوچیکه تو این یکسال نرفته دیدنش  ولیمه هم نیومد و فقط کادو فرستاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت خودش مشکل داره و پسر دوست داشته

وگرنه دل ادم سنگم باشه به بچه شیر میده این دیگه چه مادریه لایق نیست اصلا بچه افت قند بگیره تشنج میکن

یه شیر خشکی چیزی بدین به بچه 

یعنی دعای روز و شبم اینه هر کی بین دختر و پسر فرق میزارخ روزگار خوش نبینه

چقد دلم برا بچه سوخت😔

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اکثرا هم این خانواده های بدبخت داغون پسرپسر میکنن

والا من یکی رو میشناسم نصف شهر به نامشه ۴ تا دختر داره 

انقدر مردم بهش گفتن برو زن دوم بگیر مالت رو داماد نخوره گفت نه من زنمو دوست دارم 

حالا یکی رو هم میشناسم بخداوندی خدا با اب فاضلاب حموم میکرد بخاطر پسر رفت زن دوم گرفت😂

ان شاءالله نسل خانواده شوهر خواهرت منقرض بشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

حیف اون طفلی نیست گشنه بمونه مامانش .خالش بچه که پی پی  کرد  جاری خواهرتو صدا کن بگو یه چیز خوب برات اوردم پی پی  بچه رو بکن تو دهنش بگو دفعه دیگه نبینم زر زیادی  بزنیا .هر کسم حرف  بیخود به این بچه بزنه از اینا براش اماده دارم .

به دامادتونم میگی یه دسته گل قشنگ و یه طلای دستبند خوشگل یکی برا نی نی یکی هم برای ابجیت بگیره بیاره .جلو خواهرتم زنگ برنه به داداش و زن داداشش بگه دیگه نشنوم به زن و بچه من حرفدبزنیدا 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خواهرت خودش مشکل داره و پسر دوست داشتهوگرنه دل ادم سنگم باشه به بچه شیر میده این دیگه چه مادریه لایق ...

این چه طرز صحبته اخه؟؟؟؟؟

واقعا حالم از امثال شما بهم مییییییییخوره

بیچاره تازه زایمان کرده !!شاید افسرده اس اصلا!!!!!شوهرش که باهاش بد رفتاری کرده!اونم از تیکه های جاری!!!!!!!

مگه تو جای اونی که اینجور نظر میدی

اه اه اه بهت

از این میسوزم که الان سن جاری خواهرت و  خواهرت و شوهر خواهر احتمالا همه زیر 35 سال هست و اینقدر افکار عقب افتاده ای دارن 

ما رو باش فکر می‌کردیم تغير نسل جامعه هم روشن فکر میشن نگو بدتر میشن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

عقده ای شده شما بهش توجه نکنید

در نهایت این دختر هستش که مونس و مایه افتخار خانوادش میشه

ادم وقتی دختر داره انگار داره خودشو بزرگ میکنه

من که به خواهرزادم وقتی نگاه میکنم انگار دارم خودمو میبینم عاشقشم

همچنان امیدوار

خدا وکیلی بعضی زنا جای عقل پهن تو سرشونه یعنی چی که بدشون میاد از بچه دخترررر مگه همین ما دخترا و زنا نیستیم که ۲۴ ساعت تو این سایت فقط از دست مردا مینالیم مگه مردا قراره چه عن و گوهی به سر بقیه بزنن که دخترا نمیزنن اکثر خانوما هم بدشون میاد بچشون دختر بشه اگر سونو رفتن گفتن بچت پسره انگار شاهنشاه آریامهر تو شکمشونه که انقدر با افتخار میگن اره پسره😊

حالا جاری خواهرت که چی زِرزِِر کرده رو کاری ندارم 

اما خاک سیاه دو عالم تو سر مادر شوهرش زنیکه عفریته میخواست مهمونی بده خونه خودش میداد چراااااااااااااااا یک زن تازه زایمان کرده که به استراحت و نوازش شدید نیاز داره رو اینجوری تو آمپاس گذاشته 

خاک بخدا حیف خاک که بگم تو سر اون مادر شوهر عوضش 

مگه خودش یه زمانی نزاییده بوده