2777
2789
عنوان

مادرم بی عرضه

265 بازدید | 26 پست

رفته توی سن ۴۴ سالگی دو تا بچه اورده همش هم میگه تو بیا بگیرشون 

بچه هاش مدرسه دارن زندگی دارن هی پسر پسر میکرد حالا هم اورده عرضه نداره میگه من دراز بکشم تو بزرگشون کن ازش متنفرم همکارام مادراشون شاغل تمیز خوب پول بهشون میدم مادر منم اینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئولیت به حدی قبول نکن که بشه وظیفه عزیزم

من کاری با بچه بیل اش اصلا ندارم زنیکه بی عرضه بخدا به من محل سگم نمیداد همش میگفت پسر میخوام شش سال توی تلاش برای پسر بود اینم پسر برو بزرگشون کن انتظار داره مثل مادرش دراز بکشه من بزرگش کنم مادرش چی تحویل داد با این کارهاش یک مشت دختر بی عرضه تو سری خور

من کاری با بچه بیل اش اصلا ندارم زنیکه بی عرضه بخدا به من محل سگم نمیداد همش میگفت پسر میخوام شش سال ...

افریننن همین بچه بزرگ بشه حلوا حلواش میکنن 

من که هرکی دیدم واسه پسر له له زده اخرش یه پسر لوس به جامعه تحویل داده

افریننن همین بچه بزرگ بشه حلوا حلواش میکنن من که هرکی دیدم واسه پسر له له زده اخرش یه پسر لوس به جام ...

کلا حلوا حلواشون میکنه منم کار و زندگی دارم مطمینم من بچه بیارم مامانم محل سگ بهش نمیده میگه برو پرستار بگیر هیچ وقت پشت ام نبود توی زندگی