2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست

نزار تنها باشه 

گلاب بده بهش

اینو هم به شوهرش بگه که 

مادرت خودش زنه چه طور میتونه اینجوری بگه که پوشک دختر چندشم میشه 

واقعا برا خودم متاسفم فکر میکردم با خانواده و مرد فرهیخته ازدواج کردم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار تنها باشه گلاب بده بهشاینو هم به شوهرش بگه که مادرت خودش زنه چه طور میتونه اینجوری بگه که پوشک ...

منتظریم خبر بده چیکار کردی 

اول خواهرت به شوهرش زنگ بزنه و بگه 

البتهحالش بهتر شه 

بعدش خودت زنگ بزن جاری رو بشور 

من  با وجود اینکه شوهرم خودش کلا ادم عصبیه  و زیاد خوب نیست اخلاقش   ولی هیچ وقت نمیذاره خانوادش حرف بزنن  تازه زایمان کرده بودم   خواهر شوهرم پیشم بود منم سز  بودم  خدابیده بودم شب بود  بچه ام گریه میکرد خودش و کثیف کرده بود  منم تمیزش کردم   از شدت درد  نفهمیدم پوشکشو برعکس گذاشتم   یهووو خواهر شوهرم  شروع کرد مسخره کردن و اینا   شوهرم چنان دعوایی کرد باهاش  گفت پاشوود برو بیرون  تا بیرونت نکردم این بجایی کمکمت کردنته 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

نزار تنها باشه گلاب بده بهشاینو هم به شوهرش بگه که مادرت خودش زنه چه طور میتونه اینجوری بگه که پوشک ...

اره میگم حسابی با حرفای مودبانه تحقیرش کن اینا رو بنویسم بدم بهش یادش نره 🙏🙏

نبابا زیادم خوشگل نیست فقط از ایناس که خیلی قر فر داره

اهااا   خب عزیز  به خواهرت بگووو   به خودش برسه  الان  ن کلا 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

ما نفهمیدیم بعد مهمونی گفت ابجیم درونگراس از ایناس که همه چی خودش میریزه

کسی نبود این بیشعور پرت کنه بیرون از خونه زن تازه زایمان کرده😤 ب خواهرت بگو حرف تو دلش نگه نداره و هرکس اذیتش کرد و حرف مفت زد جوابش بده قطع رابطه قهر هم کردن فدای سرش پس فردا این حرف های تو دل همه میشه مریضی و افسردگی 

دمش گرم

الانم عمل کردم   پری روز خواهر شوهرم اینا اومدن باور کن یه جوری میترسه که شوهرم دعوا کنه   از ترسش هیچی نمیگه   شوهرمم رفت بیرون قبلش گفت بهم اگه چیزی گفتن تودت جواب بده    نمیدونم چرا من  وقتی عمل میکنم   چن روزی افسردگی میگیرم   حالم دست خودم نیست   زایمان نکردم   ولی نمیدونم چمه

کسی نبود این بیشعور پرت کنه بیرون از خونه زن تازه زایمان کرده😤 ب خواهرت بگو حرف تو دلش نگه نداره و ...

این حرف و شوهرم میگه همیشه  میگه هر کی حرفی زد خودت جواب بده  نمیخواد  بیای خونه گریه کنی  میگع  پشتتمم  البته هم هست  قبل عید یه ماه  بخاطر من نرفت خونه ای  پدرش خخخهه 

اصلا  تقصیر اون مادرشوهر عوضی  اخه کی میره شام خونه ای کسی که تازه زایمان کرده    والا من  تا شش ماه کسی نیومد خونم واسه نهار یا شام