2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139669 بازدید | 906 پست
درک شعور افسردگی زایمان داری یا فقط دهنت بلدی باز کنی

اولا اینکه دهنتو اب بکش با من درست حرف بزن دوما معلومه که دارم بی زبونی و تو سری خور بودن با افسردگی بعد زایمان فرق میکنه 

به همان درد بمیری که مرا زخم زدی؛ 

من بودم میگفتم چرا بزایم پسری جام باشه پشت دری روم بکشن پالون خری به من بگن جادوگری حیله گری🤣🤣🤣چ ...

این چه فرقی داشت با حرفای اون جنسیت کوبیدن کلا اشتباه چه دختر چه پسر 

من که هر وقت کسی حرف بزنه میگم مصلحت من و زندگیم خدا بیشتر از هر کس میدونه و اونکه برام بهترینه بهم داده اینجوری دهن طرف بسته میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا اینکه دهنتو اب بکش با من درست حرف بزن دوما معلومه که دارم بی زبونی و تو سری خور بودن با افسردگی ...

الان تو اینجوری صحبت کردی خیلی سر زبون داری افرین 🙄 ادم بی زبون باشه بهتره تا بی ادب باشه

این چه فرقی داشت با حرفای اون جنسیت کوبیدن کلا اشتباه چه دختر چه پسر من که هر وقت کسی حرف بزنه میگم ...

جنسیت پسر تو ایران ... شده هیچوقت کوبیده نمیشه عزیزم شما حرص پسر دارا رو نخور 

من خودم پسر دارم

اینو من بودم میگفتم به اون  ... که یکم بادش بخوابه فکر نکنه حالا فیل هوا کرده

بعدم من هرگززززز پز هیچیمو به کسی نمیدم مخصوصا پز بچمو حالا چه دختر چه پسر 

مال دنیارو خدا داده نمیدونم چرا بنده هاش بخاطر مال خدا داده فخر میدن؟ همونکه داده میتونه راحت بگیره

به جاریش بگین لیاقت نداری دختردار بشی پسرات فردا میرن پس عشق و حالشون همین دختره که میمونه پای پدر و مادرش و اونارو جمع میکنه 

بعدشم طرف زاییده انتظار نداری که پاشه برات دمبل بزنه و هندی برقصه

جنسیت پسر تو ایران ... شده هیچوقت کوبیده نمیشه عزیزم شما حرص پسر دارا رو نخور من خودم پسر دارماینو م ...

عزیزم من خودم پسر دارم ولی وقتی پسر دومم به دنیا اومد یکی از اشناهای نزدیک خودم به خاطر حسادتش گف لیاقت ندارن اونا که دختر ندارن 😑😐حالا من مثل شما دنبال این حرفا نیستم و ذره ای برام اهمیت نداره خودش و شوهرش تا میان خونه من میشینن میگن دختر فلان دختر بهمان حالا من یادمه چه قدر دعا و نذر و رژیم و فلان کردن که پسردار بشن همین الانم خودشون میگن بدمون نمیاد یه پسر دیگه به دنیا بیاریم کلا بیشعور بیشعوره هر جنسیتی میکوبه

عزیزم من خودم پسر دارم ولی وقتی پسر دومم به دنیا اومد یکی از اشناهای نزدیک خودم به خاطر حسادتش گف لی ...

اوووه 

مردم چه حوصله ای دارن

چقدر میزاد

چقدر با هم در میفتن

چه پول و وقت و حوصله ای دارن🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

عزیزم من خودم پسر دارم ولی وقتی پسر دومم به دنیا اومد یکی از اشناهای نزدیک خودم به خاطر حسادتش گف لی ...

خوب اونکه ببخشید قشنگ‌معلومه از حسادت داره میگه دیگه 

من که جواب اینجور کسا رو نمیدم

ولی اخه این خانم انقدر فشاری شده به دسته گل معصومش شیر نداده

جهان سومه دیگه ... هیچ‌کاریشم نمیشه کرد !

و ضمنا من بخاطری دل اسی نشکنه گفتم اینارو میگفتی یه بلانسبت میگفتین جای دوریم‌نمیرفتا!

خوب اونکه ببخشید قشنگ‌معلومه از حسادت داره میگه دیگه من که جواب اینجور کسا رو نمیدمولی اخه این خانم ...

اره عزیزم ملا این حرفا همه از روی حسادته وگرنه یکی مثل من و شما که جنسیت براش مهم نیس هر کی بچه به دنیا بیاره فارغ از جنسیت میگه قدمش مبارک و تمام

اولا اینکه دهنتو اب بکش با من درست حرف بزن دوما معلومه که دارم بی زبونی و تو سری خور بودن با افسردگی ...

ارزشت در همین حده شکر خدا ثابت شده هست شعور نداری هیچ نشون دادی عقلم نداری برای همین راحتی😂

خوب اونکه ببخشید قشنگ‌معلومه از حسادت داره میگه دیگه من که جواب اینجور کسا رو نمیدمولی اخه این خانم ...

عزیزم منظورم تو نبودی جاری اسی و اشنای خودم هس کلا دنبال کوبیدن بقیه هستن برای جنسیت بچه ببخشید اگر ناراحت شدی💕