2777
2789
عنوان

جاری احمق ببین به ابجیم که بچه اولشه چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 139671 بازدید | 906 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من وقتی باردار شد من کلی هدیه براش خریدم با وجود اینکه قبلا هم پشت سرم حرف زده بود 

هر وقتم میرفتم بچشو کمکش میگرفتم

گناه داره زن باردار

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

بخدا منم بهش گفتم جنسیت با مرد بعدشم دختر خیلی بهتر از پسره همدمت میشه بانمک تره ولی میگه همدردی نمی ...

شما با خواهرتون صحبت نکنید، با شوهرش صحبت کنید بگید زنت تازه زایمان کرده هواشو داشته باش، اگر شوهرش به بچه توجه کنه زن امیدوار و خوشحال میشه، خواهرتون افسردگی بعد از زایمان گرفته منم همینطور بودم، فقط شوهرش می‌تونه کمکش کنه

استارتر متاسفانه خانوادگی ساده هستید، چرا زیر بار مهمونی دادن رفتید؟ کاش درجا جواب جاری خواهرت میداد 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حالا بعد مدت ها بچه دار شدن بعد سر سونوگرافی میگه شیری یا روباه بعدشم میگه این چیز طبیعیه کل دنیا دو ...

فکر میکنم خواهرتون توی حاملگی حساس شدن، والا وقتی سر بچه دومم بهم گفتن پسره اومدم توی ماشین به شوهرم گفتم هیچ عکس العملی نشون نداد، من خیلی ناراحت شدم هنوز بعد از ۴ سال و چند ماه یادمه و دلم برا خودم میسوزه ولی شوهرم که بهش میگم ، میگه اشتباه میکنی! میگه تو حساس شدی

شاید شوهر خواهرتون هم به شوخی یه چیزی گفته، چیزی تو دلش نبوده

به خواهرتون بگین جاری خانم به هدفش رسیده ...

با این کارش چندسال دیگه همون جاری تو سر این بچه ی طفلکی هم میزنه ومیگه تو به دنیا اومدی مامانت دوست نداشت بهت شیر نمی‌داد....

بگین اگر میخوای از پس قوم شوهر بر بیایی باید قوی باشی نه اینکه گریه کنی اینطوری ترحم جمع کن ،،،اینطوری شوهرت هم میگه آره حق با بقیه دختر خوب نیست حتی خودت داری دخترت رو پس میزنی،،،

انقدر به خودت و دخترت برس تا چشم بقیه در بیاد