همسرم تصادف کرده بود بدنش کوفته شده بودجوری ک تا چند روز درد داشت و زانوی پاش زخم شده بود و گوشه سرشم همینطور...شب تصادف جلوی ماشین کلن پودر شده بود و طرف مقابل مقصر بود چون خلاف اومده بود الان شرایط زندگیمون زیاد خوب نیست همسرم دانشجوعه و ...حالا یه بنده خدایی اومده برای کمک بجای کبودی و آسیب دیدگی مینیسک پارو ثبت کرده برای دیه شب تصادف خیلی بد بود الان بعضیا میگن دیه رو بردار زندگیتونو راه بندازین بعدن نذر بدین اگ خیلی حساسین میگن حقتونه دولت بده اون پول شاید اونشب اتفاق خیلیییی بدتری میوفتاد اونوقت چی خودمم میگم اونشب بدترین شب بود برامون همسرم گوشه بیمارستان....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه جا خوندم روزی آدما بهشون میرسهدو مدل روزیشون موجودههم حلال هم همون مقدار حراماین انتخاب بنده هاست ...
اخه الان چی با این شرایط نمیدونم راه درست چیه نمیدونم همینه یا نه فقط میگم همسرم حق داره ازونطرف حمایتگر نداره و خودشه ازونطرف میگم اونشب مقصر نبود با این وجود کلی آسیب دید حتا خودم از لحاظ روحی ضربه بدی خوردم میگم اون پولو برداریم یه کار کوچیک راه بندازه با پول اونکار دوباره پس بده
خدایی خودم موندم میترسم روزی جواب بدی پس بدیم ما تاحالا حقی نخوردیم با اینکه شرایط سخت بوده...اینجا فقط یه مینیسک پارو اضافه کرده نمیدونم چیکار نمم