2777
2789

همسرم تصادف کرده بود بدنش کوفته شده بودجوری ک تا چند روز درد داشت و زانوی پاش زخم شده بود و گوشه سرشم همینطور...شب تصادف جلوی ماشین کلن پودر شده بود و طرف مقابل مقصر بود چون خلاف اومده بود الان شرایط زندگیمون زیاد خوب نیست همسرم دانشجوعه و ...حالا یه بنده خدایی اومده برای کمک بجای کبودی و آسیب دیدگی مینیسک پارو ثبت کرده برای دیه شب تصادف خیلی بد بود الان بعضیا میگن دیه رو بردار زندگیتونو راه بندازین بعدن نذر بدین اگ خیلی حساسین میگن حقتونه دولت بده اون پول شاید اونشب اتفاق خیلیییی بدتری میوفتاد اونوقت چی خودمم میگم اونشب بدترین شب بود برامون همسرم گوشه بیمارستان....

چیکار کنیم نمیخوام دوروز دیگه اتفاق بدی بیوفته از نظرشرعی منظورمه🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه جا خوندم روزی آدما بهشون میرسه

دو مدل روزیشون موجوده

هم حلال هم همون مقدار حرام

این انتخاب بنده هاست که حرام بهشون برسه یا حلال

مطمئن باش روزیتون باشه حتما بهتون میرسه

شاید از مسیر دیگه ای

راستش رو بگیناین یه امتحان از طرف خداسسربلند بیاین بیرون ازش خدا خودش هواتونو داره

اخه با اون پول میتونه یه کار راه بندازه با خودم میگم نذر میدم اگ پولدار شدیم اون پولو برگردونیم

نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم😔😭

اخه با اون پول میتونه یه کار راه بندازه با خودم میگم نذر میدم اگ پولدار شدیم اون پولو برگردونیمنمیدو ...

اینا همه راه حلهای شیطونه برای ماسمالی

کاری که با پول حرام راه بیفته میشه درآمد حرام که میاد سر سفره خودت و بچت

میشه بچه ناخلف که مال حروم ذره ذره روش اثر میذاره

میشه زندگی بی برکت

میشه بدبختی

نکن پشیمون میشی

از خدا بخواه یه ذره به خودش اعتماد کن

یه جا خوندم روزی آدما بهشون میرسهدو مدل روزیشون موجودههم حلال هم همون مقدار حراماین انتخاب بنده هاست ...

اخه الان چی با این شرایط نمیدونم راه درست چیه نمیدونم همینه یا نه فقط میگم همسرم حق داره ازونطرف حمایتگر نداره و خودشه ازونطرف میگم اونشب مقصر نبود با این وجود کلی آسیب دید حتا خودم از لحاظ روحی ضربه بدی خوردم میگم اون پولو برداریم یه کار کوچیک راه بندازه با پول اونکار دوباره پس بده 

خدایی خودم موندم میترسم روزی جواب بدی پس بدیم ما تاحالا حقی نخوردیم با اینکه شرایط سخت بوده...اینجا فقط یه مینیسک پارو اضافه کرده نمیدونم چیکار نمم

اینا همه راه حلهای شیطونه برای ماسمالیکاری که با پول حرام راه بیفته میشه درآمد حرام که میاد سر سفره ...

ینی واقن اون پول درست نیست؟حتا اگه شوهرم آسیب دیده باشه ولی مینیسک سالم باشه؟

ینی جواب اونهمه آسیب دیدگی چی

ینی واقن اون پول درست نیست؟حتا اگه شوهرم آسیب دیده باشه ولی مینیسک سالم باشه؟ینی جواب اونهمه آسیب دی ...

خب راستش رو بگید 

دقیقا هر آنچه بوده

راست که بگید شبه ناک نمیشه

باز خودتون بهتر میدونید عزیزم من قصد دخالت نداشتم

ینی واقن اون پول درست نیست؟حتا اگه شوهرم آسیب دیده باشه ولی مینیسک سالم باشه؟ینی جواب اونهمه آسیب دی ...

به خاطر صدمات دیگه و کبودی دیه به همسرتون میدن

اما کمتر میشه

ولی حلاله

پول حروم بنیان خانواده رو میپاشه

قصدمون راهتماییه گلم قصد جسارت ندارم

امیدوارم بهترین تصمیم بگیرید