2777
2789

من یک هفته اس توی یه رستوران خفن که تاره افتتاح شده و رو بورس شهرمونه سالن دار شدم نه به خاطر نیاز مالی نه به خاطر ناچاری فقط قصدم این بود چون حقوقش خوب بود دوماه کار کنم و یه گوشی خوب میخوام بخرم ( طلا دارم که بفروشم بخرم ولی نخواستم طلاهامو بفروشم) و پدر مادرم مخالفن میگن نروسرکار ولی خودم اصرار دارم که برم 

به خاطر اینکه کارم خوبه مدیر سالن ازم رازیه قضیه اینه امشب یه خانم و یه اقا اومدن روی یه میز سه نفره نشستن خانمه کیفشو گذاشت روی میز جفت صندلی خالی و خودشو همسرشم رو دوتا صندلی نشستن وقتی غذاشون حاضر شد چون قبلش پیش غذا سوپ و مخلفات خورده بودن میزشون شلوغ بود من میزشونو خلوت کردم و غذاشونو که گذاشتم روی میز خانمه خودش غذاشو که داخل سینی بود یکم هل داد جلو خورد به کیفش ‌. کیفش از روی میز افتاد روی صندلی و یک کارت عابربانک و یه رسید از توی کیفش افتاد بیرون منه ساده بی عقل بدون اینکه فکر کنم گفتم بزارین کمکتون کنم سریع کارتو رسیدو انداختم توی کیفش خودشم دید جلوی چشم خودش من هیچی از کیفش برنداشتم

بعد من رفتم به کارای دیگم برسم صدام. زد گفت عزیزم شما کیف منو جمع کردی گوشی منو ندیدی گفتم نه خانم من گوشی شمارو ندیدم جلوی چشم خودتون فقط یه کارت عابربانک و رسید بود جمع کردم انداختم داخل کیفتون قصدم کمک بود خودشو شوهرش پچ پچ میکردن میگفتن که نه گوشیم نیست گفتم مطمعن هستین بقیه جاهارو بگردین ماشین و خونه اتونو بگردین گفتن که زنگ زدم گشتن نیست منم کلی گفتم من چیزی برنداشتم بعد گوشیم توی جیب مانتوم بود گفت میتونم گوشیتونو ببینم گوشیمو دراوردم بهش نشون دادم جیبامو بهش نشون دادم گفتم صبر کنید الان میرم به رئیسمون اطلاع میدم و میگم دوربینو چک بکنه

میگفتش که نه ساکت باش عزیزم ما هنوز مطمعن نیستیم بزار بریم خونمون نزدیکه خودمون بگردیم منم گفتم نه اول صبر کنید من باید به رئیس اطلاع بدم و دوربین هارو ببینین بعد برین

رفتم واسه ریئس توضیح دادم اومد گفت که پرسنل ما همچین ادمایی نیستن شما حتما تو خونه جا گذاشتین

مالتو سفت بچسب همسایه‌تو دزد نکن. عجبا

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوربینو چک کردین؟معذرت خواهی کرد یانکرد 

توروخدا بگو کرد که دغدغه فکری امشب من جورنشه

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

دیگه شمارشونو گرفت گفت برین خونه رو بگردین رفتن منم حالم بد بود خودم اصرار کردم که باید فیلم دوربینو همون لحظه رو بیارین رئیس هی میگفت بیخیال بابا ما میدونیم خونشونه دیگه فیلم دوربینو اورد معلوم بود که من هیچی دستم نگرفتم از کیفش بعد از یک ربع اومدن گفتن عزیزم ما جلوی همه ازت معذرت میخوایم توی خونه بوده بعد ۵۰۰ هزار تومن گذاشت توی جیبم گفت این انعامته مارو ببخش منم گریم گرفت زدم زیر گریه کلا ادمی نیستم که جلوی هرکسی گریه کنم ولی دست خودم نبود غرورم خورد شد یکی از همکارام بغلم کرد منم هیچ حرفی نزدم فقط پولشو از جیبم دراوردم بهش دادم و رفتم بعدشم بچه ها اومدن دلداریم دادن گفتن پیش میاد واسه همه توی محیط کاری همچین قضیه ای هست ناراحت نباش 

خب

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"