2777
2789
عنوان

بکارت هایمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1390 بازدید | 62 پست
از نظر وفاداری و اینکه من میگم ی سال دیگه عقد باسیم خودش دوست داره تا ۷ ماه آینده عروسی بگیره مطمئنم ...

به ول کردن نیست. ایجوری برای بدست اوردنت حریص تر میشه

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به ول کردن نیست. ایجوری برای بدست اوردنت حریص تر میشه

خوب اگه بهش بهانه بیارم ک رفتن دکتر باکره ام ک شب عروسی خون نیاد چیکار کنم وگرم بزارم ک میترسم حامله بشم نمیدونم چیکار کنم

شایدم فقد زخم شده الکی خودتو حساس نکن بکارتتو هم از دس داده باشی کاریه ک شده غصه نخور بلاخره که باید میشد ولی اگه میترسی و شرایط دکتر رفتنو هم نداری دیگه تا بعد عروسی نزار رابطه ای اتفاق بیفته 

کوردم🌱

شایدم فقد زخم شده الکی خودتو حساس نکن بکارتتو هم از دس داده باشی کاریه ک شده غصه نخور بلاخره که باید ...

نانزدم ول کن نیست میگه تموم شده بزار رابطه داشته باشم میگم بریم هر چی دکتر گفت میگه نمیخواد رابطه منم میترسم حامله بشم میگه نگران نباش خودم مواظبم 

نکنیوقت حامله شدی چی؟بعدم ارزشت میاد پایین پیش اون ادم وقتی بدون تعهد رابطه داشته باشیاینو از یه ادم ...

شوهرش میدونه چیکار کنه حامله نشه چرا ارزشش بیاد پایین شوهرشه تعهد بالاتر از خطبه ای که خوانده شد سند ازدواجی که هست 

ناموسا چجوری درد و سوزش نداشتی من که هلاک شدم از درد خداوکیلی سوزشم میداد خونم زیاد اومد

نمیدونم اصلا یجوری رابطه داشت ک نمیدونم اصلا پرده دارم ندارم آسیب دیدم یا نه کاملا بکارتم از دست رفته