2777
2789
عنوان

شوهر شکمو

619 بازدید | 47 پست

سلام خانما

امروز با خواستگارم جهت آشنایی بیشتر بیرون بودیم

برای صبحانه رفتیم در اصل ولی به میان وعده و ناهار و عصرانه و شام ختم شد

خلاصه بگم

فکر کنم پنج هزار کالری غذا خورد😱😐

هیکلش درشت هست،اما نه در این حد

خودمم تپل محسوب میشم

روم نشد ازش بپرسم همیشه اینقدر غذا میخوری یا نه؟!

بقیه مورداش اوکی عه

میخوام بدونم شوهر شکمو دردسر داره؟

مثلا انتظار غذای خوشمزه داره

این آقا پسر تا الان اصلااا راجع به دستپخت سوال نکرده

شوهر منم شکمو هست ولی اذیت کننده نیست 

بد غذا نباشه خوبه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ک خودت تپولی هستی باربی نیستی ک سخت میگیری خخخ

دوما شوهر من شکمووو دائم رستورانیم یا غذای رستوران اینجاس😁کباب و جوجه و جیگرم دائم ب راه

اکثرا وقتی من بد درست میکنم خودش دست ب کارمیشه

شوهر شکمو خب اره یکم سخته 😂مثلا من کیکو باید ببرم تو حیاط بذارم تا خنک شه هر جا باشه پیدا میکنه میخوره غداها باید چرب و چیلی باشه رژیمی نداریم گوشت و مرغ باید درست درمون باشه کم باشه دوست نداره😂

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

خب داشته باشه خودش آشپزی میکنه دیگه،دانشجوی دکتری یعنی شاغلی،میخوای بشینی خونه آشپزی کنی هروز؟نگران نباش باو مگه رو دوش توعه😭😂دورت بگردم دغدغه ات اینقدر کیوته

۱۳ دلیل برای اینکه........

همه مردا شکموعن

شوهر من شکمو نیست🤣🤣🤣

اما عاشق شیرموزه 

روزی شاید چهار پارچ  شیرموز بخوره🤣🤣🤣🤣

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

شکموها معمولا دستپخت هم براشون مهمه چون خوردن براشون مهمه مشکلات درست کردن غذا یک طرف مشکلات دیابت و ...

یه خوبی ک داره مرد شکمو اکثرا خسیس نیستن خرج میکنن

اینی ک اسی گفت ک فکرمیکنم اصلا خسیس باشه

ادم خسیس اینقدر خرج نمیکنههه