2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر درس ارزش داره یعنی به خاطره نمره خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 73 پست
به خدا فقط از مقایسه حس گناه دادن خانواده خسته شدم وگرنه هیچی برای خودم مهم نیست.

خب اگر مقایسه میکنن با اونام مقایسه کنن دیگ!

تو خیلیم باهوشی فقط به خاطر خانوادس ک این حسو داری

اصلا اصلا به خودکشی و اینا فک نکن هیشکی با مرگ آدم ناراحت نمیشه ک اگه میشد انقد مقایسه نمیکرد پس بجنگ برا زندگیت موفق باشیییی

با افتخار تورکم♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط تو این شرایط نداری منم امسال کنکور داشتم زیاد جالب نبود اوضاعم با اینکه زیادم تلاش کرده بودم وقتی سخت باشه چیزی سختیش واسه همه هست

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

بعدم شاید خانواده الان بگن باید دکتر و مهندس شی ولی وقتی بری سمت چیزی که علاقه داری و موفق شی اونا خیلی خوشحال ترن تا اینکه ببینن بچشون رفته پزشک و مهندس شده ولی افسردس

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
شش سال دیگه ب امسال و این طرز فکر خودت میخندی

اخه این دغدغه ای هست که خانواده درست کردن. بابام هرچی از دهنش در میاد میگه. دیگه از حرفای اونا خسته شدم. از یه طرف دختر عموم رو مقایسه میکنن. مامانم همش منو با یه بچه بلاگره که خیلی درسخونه مقایسه می‌کنه میگه اه ملت شانس دارن

بعدم شاید خانواده الان بگن باید دکتر و مهندس شی ولی وقتی بری سمت چیزی که علاقه داری و موفق شی اونا خ ...

نه بابا. این فرهنگ تو خانواده من وجود نداره. زمانی که عضو نی نی سایت شدم افسردگی شدید داشتم چون به زور اومده بودم رشته نظری درصورتی که عاشق هنرستان بودم. بابام با فشاری کع بهم اورد نتیجه عکس دید. یعنی درس نخون تر شدم  .از طرفی عذاب وجدان دارم میگم برای آینده خودم میگن ولی نا امیدشون کردم