2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر درس ارزش داره یعنی به خاطره نمره خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 73 پست
مرسی بابت صحبت هایی که باهام کردید خیلی احتیاج داشتم. فقط من یه حس عذاب وجدان گناه دارم از اینکه خان ...

مامان باباها موفقیت و خوشبختیتو میخوان ولی گاهی راه درستشو بلد نیستن،فکر میکنن قدیمه،تو شاید درسخون نباشی ولی بی استعداد یا تنبل نیستی ،همین که میخوای بابا مامانت ازت راضی باشن ینی مسئولیت پذیر هم هستی،میخوای زحمتشون هدر نره باشه قبول تلاشتو بکن تو یه حرفه آدم موفقی بشی،ببین چه جوری قربون صدقت میرن بعد موفق شدنت

میزنمتا.به خدا ما یکی از فامیلامون خوبیت نداره بگم چون نمیشناسی میگم رتبه 5 6رقمی اورده بود رفت میکر ...

ببینیم چی میشه. برات آرزوی موفقیت میکنم فکرکنم خودتم محصل باشی ایشالا بهترین نتیجه رو ببینی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه این دغدغه ای هست که خانواده درست کردن. بابام هرچی از دهنش در میاد میگه. دیگه از حرفای اونا خسته ...

عزیزم بیشتر خانواده های ایرانی ، همچین کارایی با بچه شون میکنن . منم این دوران رو حتی بدترش رو گذروندم . کلا مادرپدر ایرانی هیچوقت از بچه شون راضی نیستن . حتی من سرمایه گذاری کردم ، مامانم گفت مگه گشنه بودی ک این کار رو کردی . لیسانسم رو مهندسی نرم افزار از دانشگاه دولتی گرفتم ، فوق لیسانس خوندم ، سر کار رفتم ، ازدواج کردم ، هنر دارم و میرم نقاشی ولی هنوز مامانم بهم میگه تو ب جایی نرسیدی ، بچه های مردم رو نگاه . یه بار بهش گفتم دیگه باید ب کجا می‌رسیدم.  ولم کن . و از اون روز ب بعد اصلا برام اهمیت نداشت ک مامانم سبک زندگی ام رو میپسنده یا نه . منتها یکم دیر ب این نتیجه رسیدم . توی ۲۷ سالگی . تو هم مطمئن باش هرکار کنی ، نمیتونی پدر مادرت رو اغنا کنی ، پس خودت برا خودت زندگی کن ، گوش ات رو پنبه بچپون

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!

اصلا متوجه نمیشن مخصوصا بابام. خیلی سختگیره از الان موندم موقع اعلام نتایج چه خاکی بریزم تو سرم. همش ...

عزیزم بیشتر از نصف بچه ها نمره شون در حدود شما می شه .خدایی نکرده باید خودکشی کنن؟مهم این هست که به خاطر ساختن آیندت الان همه توانت رو بذاری .دخترم هرگز فکر بد به سرت نزنه مرگ بچه یعنی جهنم رو بیاری توی این دنیا برای پدر و مادر و خانوادت.

من ۲۸ سالگی با دو تا بچه رفتم دانشگاه.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

ای بابا دختر بیشتره خانواده های ایرانی درک ندارن اینو هر چقدر بزرگ تر بشی بیشتر میفهمی که فقط خودت باید خودتو دوست داشته باشی و مقایسه نکنی خوتو فرصت ها ی زیادی هست یا درس یا  غیر درس  بتونی موفق بشی خودتو نباز ✌️💪

اصلا متوجه نمیشن مخصوصا بابام. خیلی سختگیره از الان موندم موقع اعلام نتایج چه خاکی بریزم تو سرم. همش ...

بابات خودش تحصیلاتش چیه؟

والا من این فشار خانواده ها رو نمیفهمم فکر مبکردم اینقدر راجع بهش صحبت مبکنن شوخیه

ولی اینجا زیاد دبدم تاپیک مشابه این رو

حالا پدرتون گیرم تحصیلات عالی دارند کجا رو گرفتن؟

ول کن بابا.  نمبگم تحصیلات بده ولی ارزش اینو نداره ک اینقد فشار روی اعصابت باشه. تلاش ات رو لکن‌هرچه بادا باد

تو که رشتت انسانیه میخوای چی بخونی؟

منم تاثیر معدل رو داشتم نمراتم بد شدن ولی تراز خوبی داد

زبان ۱۱ ریاضی ۱۱ فارسی ۱۵ بهداشت ۱۵ دینی ۱۸ تاریخ ۱۸ جغرافیا ۱۵ 

۸۰۵۰ داد رتبم ۳هزار شد فرهنگیان آوردم 

تازه من بعد هر امتحانی زار زار گریه میکردم

سلام خوب هستید ؟ 

من یه مشاور میشناسم مشاورشون فوق العاده است 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

شرایط مشاوره شون هم خیلی خوبه و هوای مراجعه کننده هاشون رو دارن

اولا که ایشون مبلغ هجومی نمیگیرن

دوما جلسه ای مشاوره نمیدن یعنی خودشون میگن یک بار هزینه رو پرداخت کن هر چقدر دوست داری حرف بزن و هر تعداد جلسه که حرف‌بزنیم قرار نیست واسه هر جلسه مبلغی رو پرداخت کنی در کل شرایط‌شون عالیه 

رضایت از مشاوره هاشونم خیلی زیاده ،کانال رضایت شون تو بیوگرافی هست

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4