2777
2789
عنوان

خودکشی به خاطر درس ارزش داره یعنی به خاطره نمره خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1294 بازدید | 73 پست
نه بابا. این فرهنگ تو خانواده من وجود نداره. زمانی که عضو نی نی سایت شدم افسردگی شدید داشتم چون به ز ...

عزیزم فوقش رشتتو شهر دور میزنی میری اونجا به چیزی که علاقه داری میرسی خودکشی به خدا ارزش نداره اونم واسه تویی که به اجبار اومدی

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
دوست من کنکوریه با رشته تجربی ادبیات ۱۵ دینی ۱۷ سلامت ۱۵ فیزیک ۱۲ گرفته با کی درس خوندن و‌ جون کندن ...

من حالا دقیق نمراتم نمیدونم ولی خب منم تقریبا مشابه دوست شمام

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این دغدغه ای هست که خانواده درست کردن. بابام هرچی از دهنش در میاد میگه. دیگه از حرفای اونا خسته ...

ببخشید ولی شاید دختر عموتم شرایط تو رو داشت کلی از تو بدتر بود.میدونم اینو به خونواده بگی میگن چی واست کم گذاشتیموولی شرایط همیشه بول نیست که..باید روح و روانت اروم باشه بتونی بخونی.توهم لم نمیدی که مثل بقیه میخونی منتها اون نمره ای که میخوای و نمیگیری.اسی به نطرم بگو جهنم همه چی واسه این چندتا باقی مونده صدتو بذار سعی کن بهتر بدی...بعد حالا اون 3 4 تارو خدابزرگه.از الان واسه کارنامه ای که نیومده و چیزی که مشخص نیست غصه نخور

امیدواری ؟ رشتت چیه ؟

منم تجربیم زیاد علاقه به پزشکی ندارم هدفم مهاجرته و اولویتم ورزشمه حالا تلاش دارم میکنه فیزیویی چیزی بیارم اخه مهاجرتم بخوام بکنم با رشته کامپیوتر مهاجرت میکنم

اخه بیشتر از این حرصت نمیگیره که واسه خاطرچارتا کتاب پی زوری که هیچ ربط مستقیمی به شغل مورد نظرت نداره بخوای بمیری من ببخشید این ادبیاتو میگم ولی ریدم تو این اموزش پرورش ایران که از اول گوه زد به تمام دانش اموزا گند زدن گند همین که برای درس این حس بهت دست بده مشخص میکنه چقد چقد سیستمشون خرابه عمر بچه ها تباه شد نظرمنو بخواید از ریشه یا دبستان الکی بود کاش از اول همه میرفتن توی اون چیزی که باید باشن استعدادیابی میشدن نه تبعیض معلما و مدیر تبعیضدمیکنن درست ولیمدارس تیز و نمونه چی؟ اونام تبعیضه اموزش و پرورشه