2777
2789

سلام خانما دوستم میخواد طلاق بگیره شوهرش خیلی اذیتش میکنه همش کتکش میزنه اول کجا باید بره درخواست بده میشه مراحل توضیح بدید اول باید بره توقیف اموال بعد مهریه شو بزاره اجرا یا اول طلاق بگیره بعد مهریه درخواست بده آخه شنیدم اینجوری راحت تر میتونی طلاق بگیری بچه هم نداره برای اینکه بتونه جهیزیشو ببره باید چیکار کنه چقدر طول میکشه 

برگه پزشک قانونی داره

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

راستی مدرک از کتک زدن نداره چهارساله ازدواج کرده همش کتک خورده دیگه نمیتونه تحمل کنه وکیل بگیره میتونه طلاقشو بگیره یا نه خیلی ببخشید شوهرش خیلی سرد ماهی دوبار بیشتر رابطه ندارن اونم با زور و دعوا اصلا پیشش نمیخوابه مثل دوتا همخونه هستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگه پزشک قانونی داره

نه شوهرش تهدید میکرده که نره اگه بره میکشتش اینم نمیرفته می‌ترسیده انقدر میزنه که تا حالا چند بار مویرگ های چشمش ترکیده دستش شکسته جوری زده بود تو کمرش که تا چند وقت نمیتونست تکون بخوره از بس دست هاشو پیچونده همه تاندون های دستش کش اومده میگرن شدید گرفته 

راستی مدرک از کتک زدن نداره چهارساله ازدواج کرده همش کتک خورده دیگه نمیتونه تحمل کنه وکیل بگیره میتو ...

الان نمیترسه؟!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

الان نمیترسه؟!

خوب چیکار کنه قراره پدر بزرگش کمکش کنه نمیتونه که تا آخر عمر کتک بخوره پیش یه شوهر روانی زندگی کنه ما پشتشیم قبلا به ما نمی گفت حالا گفته به پدر مادرش اگه بمونه باید دوروز دیگه با دوتا بچه طلاق بگیره خودش سنی نداره 20 سالشه بیچاره از 16 سالگی ازدواج کرده 

خوب چیکار کنه قراره پدر بزرگش کمکش کنه نمیتونه که تا آخر عمر کتک بخوره پیش یه شوهر روانی زندگی کنه م ...

وایمیساد یه کتک دیگه میخورد بعد میرفت پزشک قانونی کارش پیش بود

خوب چیکار کنه قراره پدر بزرگش کمکش کنه نمیتونه که تا آخر عمر کتک بخوره پیش یه شوهر روانی زندگی کنه م ...

اینکه همچین شوهر روانی داره صبر کنه یک بار دیگه که دست روش بلند کرد بعدش بره کلانتری میفرستنش پزشکیزقانونی مدرک دستش میاد غیر مهریه که قسط بندی میشه و چیزی دستشو نمیگیره دیه هم میگیره دیه دیگه قسطی نیس و قاضی باهاش راه نمیاد حتی حبس هم داره فکر کنم.. پس اگه صبر کنه و با نامه پزشکی قانونی جدا بشه خیلی بیشتر برد میکنه و یک برگ برنده خیلی قوی دستشه همونجا تو کلانتری هم بپزسه که ایا همون موقع بهش سرباز میدن که بره جهازشو جمع کنه یا نه شاید نیاز باشه اول درخواست بده برای جهیزیش اگه بتونه نامه پزشکی قانونی رو بگیره و به کلانتری هم بگه از شوهرم شکایت دارم ولی الان نمیخوام بفهمه چون اول میخوام جهیزیمو جمع کنم بعد درخواست طلاق و مهریه و دیه بدم چون اگه با قهر از خونه بره و جهازش تو خونه باشه پسره جهازشو از بین میبره داغون میکنه... پس اولویت با جمع کردن جهازه درخواستشو بده ولی پسره نفهمه زمانی بفهمه که نامه جمع کردن جهاز دستش باشه باشه مامور بیاره جهاز رو جمع کنه یعنی تا قبلش مثل همیشه باشه که شوهرش شک نکنه بعد که جهاز رو خواست جمع کنه اونوقت شوهرش میفهمه که اشکالی نداره بره خونه بابابزرگش یا باباش و درخواست مهریه و دیه و طلاق کنه

من جاش بودم میزاشتم بعد کتک میرفتم اینجوری خیلی دستش بازه قشنگ انتقام این چند سالم میگیره بعد کتک اگه امکانشو داره یواشکی بره نامه پزشکی قانونی بگیره اگه امکان اینجوری یواشکی رفتن رو نداره به بهونه قهر بره خونه همون بابا بزرگ دوسه روز بعدش اشتی کنه حتی اگه شوهرش نیاد دنبالش خودش برگرده تازه عذر خواهی هم از شوهرش بکنه و خودشو مظلوم بگیره خلاصه جوری که شوهره نفهمه نقره داغش کنه فقط بهش بگو که بعد از اینکه درخواست مهریه و طلاق یا حتی جمع کردن جهیزیه اش بده خیلی طول میکشه تا روند قانونی طی کنه و به پروندش رسیدگی کنن ولی شکایت دیه رو خیلی سریع رسیدگی میکنن  اونی که اینهمه تحمل کرده یه بار دیگم تحمل کنه تا بتونه زگدتر و بهتر ازش جدا بشه جوری که جرات نکنه دیگه پسره از تو خیابونشون رد بشه

من جاش بودم میزاشتم بعد کتک میرفتم اینجوری خیلی دستش بازه قشنگ انتقام این چند سالم میگیره بعد کتک اگ ...

واقعا مرسی بابت راهنماییت میگم اگه رد یه کبودی کوچیک هم باشه پزشک قانونی قبول میکنه مثلا بیشتر موقعه ها سیلی محکم میزنه یا میزنه تو سرش ولی خوب سرش نمیشکنه که آیا اینا دلیل میشه یا باید حتما بزنه یه جاش بشکنه؟ بعدشم شوهرش و خودش چون مشکل دارن باهم نمیتونن بچه دار بشن بچه هاشون مشکل دار میشن چون فامیل هستن میشه این دلیل باشه یا قاضی قبول نمیکنه 

یا مثلا جوری با لگد میزنه تو کمرش که تا چند روز نمیتونه تکون بخوره یه بار هم رفت عکس گرفت مهره ها و لگنش هیچیش نشده بود با این حال پزشک قانونی قبول میکنه چون جا کبودی هم رو کمر نمیوفته 

من جاش بودم میزاشتم بعد کتک میرفتم اینجوری خیلی دستش بازه قشنگ انتقام این چند سالم میگیره بعد کتک اگ ...

سلام عزیزم امشب دوباره شوهرش زدتش با مشت سرش همش باد کرده ولی نشکسته جا مشت هاش هست میتونه صبح زود بره پزشک قانونی یا نه توروخدا جواب بده