2777
2789
عنوان

عشق ابدی کی حذف شد و دلیل حذف شدنشون چی بود یکی بیاد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 5239 بازدید | 35 پست
تف بش😂😂😂😐😐😐 فکر کردم رفته با زهرا یه عالمه برا زهرا خوشحال شدم که بالاخره رفت با کسی ولی ....

آره بابا این دکتر تحفه خیلی هوله😐😐😂

ینی از همه خوشش میاد نمیگه مستقیم از کی خوشش میاد میگه همتونو دوست دارم😂😂

الان ۱ ساعت دیگه پخش میشه 

ازم بپرس دیدم میام برات تعریف میکنم 

کسی که متعهد ترین بود و سالم ترین رو حذف کردن

کارگردانش آدم بی حاشیه نمی‌خواست ترسید نگار و ترانه حذف بشن دخترا رو گفت رای گیری نمیکنیم نقشه امیرحسین و ماهرخ این بود که ترانه رو حذف کنن واسه همین می‌ترسیدند علی رای بیاره سیو کرد

یه دختر دارم تا نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا این دکتر تحفه خیلی هوله😐😐😂ینی از همه خوشش میاد نمیگه مستقیم از کی خوشش میاد میگه همتونو ...

تف بهش 😑😑😂😂😂😂😂 دلش دریاست هیچ عمق نداره 

دود از کنده والا بلند میشه بالا چهل سالش هست 

بقیه پسرا نسل جدید حداقل علنی نمیگن همشو بده 😂😂😂😂😑

خیلی خوب بود به جا اینکه دو ساعت بشینم ببینم در حد دو دقیقه کامل گفتی 😍😂😂

تف بهش 😑😑😂😂😂😂😂 دلش دریاست هیچ عمق نداره دود از کنده والا بلند میشه بالا چهل سالش هست بقیه پسر ...

قربونت دوست جدیدم شدی 

اسمت چیه؟؟

اومد بیرون دیدم میام برات تعریف میکنم

وااای دقیقا دکتر با اون صدای نکره اش بره گمشه 

امشب سیاوش و با نگار باهم قراره برن دیت بیرون😂😐

قربونت دوست جدیدم شدی اسمت چیه؟؟اومد بیرون دیدم میام برات تعریف میکنموااای دقیقا دکتر با اون صدای نک ...

مرضیه هست اسمم 

شما چی ؟😍😍 

وات د فاک مگه سیاوش و نگار کات نکرده بودم اکس شد نکس 😑😑😑😑😑😐😐😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خوشم نمیاد از سیاوش با این کارش هول پسنده ، نگار باهاش کات کرد و رفت با فرشاد و فرشاد سر همین کرم ریختن نگار کات کرد بعد حالا باز سیاوش نگار رو میخواد !!!