2777
2789
عنوان

عشق ابدی کی حذف شد و دلیل حذف شدنشون چی بود یکی بیاد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 5158 بازدید | 35 پست
بین سینگل ها چند نفر انتخاب شدن بعدش گفتن دخترا حذف نمیشن موندن فقط سه تا پسر سیاوش فرشاد علی صابخان ...

مرسی عشقم 😍❤️❤️🤣🤣😂😂 

عالی توضیح دادی عالی خدا خیرت بده ❤️😂😂 

دخترا کدوماشون سینگل بود ؟!! 

چرا از دخترا حذف نکردن ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عشقم 😍❤️❤️🤣🤣😂😂 عالی توضیح دادی عالی خدا خیرت بده ❤️😂😂 دخترا کدوماشون سینگل بود ؟!! چرا ا ...

قربونت 🤣🎀

بین دخترا پیکسی زهرا نگار ترانه سینگل بودن که پیکسی چون جدید اومده بین رای گیری ها قرار نگرفت بعدشم کلا گفتن بین کاندید های حذف دختر نداریم 

ببین بزار برات تعریف کنم 

اومدن اونایی که کاپل نداشتن رو حذف کنن و صابخونه که امیر حسین بود حق داشت دو نفر نجات بده که گفت علی و زهرا

و خانم صالحی ینی مجری گفتش که امشب از دخترا کسی حذف نمیشه(پس ترانه و زهرا و نگار و پریسا حذف نشدن) از پسرا هم که امیر حسین برداشت علی رو نجات داد و موندن سیاوش و فرشاد(چون فرشاد با نگار کات کرد) بعد رای گیری کردن چند نفر گفتن سیاوش بقیه گفتن فرشاد ولی رای ها مساوی شد سیاوش گفت اگر اجازه بدین من حذف شم چون من سخت گیرمون...ولی اجازه ندادن و گفتن باید صابخونه (که خدا لعنتش کنه )یکیو انتخاب کنه برای حذف که امیر هم فرشاد رو انتخاب کرد اونم حذف شد همه گریه کردن....

امیدوارم از کنجکاوی راحت شده باشی😂😂

ببین بزار برات تعریف کنم اومدن اونایی که کاپل نداشتن رو حذف کنن و صابخونه که امیر حسین بود حق داشت د ...

مرسییییی عشقم 😍😍😍❤️😂😂😂😂 کامل متوجه شدم و کنجکاوی هم رفت ، 

ولی مگه زهرا و دکتر با هم نبودن ؟؟! 

دکتر با کی رل زد پس ؟؟!! 

مرسییییی عشقم 😍😍😍❤️😂😂😂😂 کامل متوجه شدم و کنجکاوی هم رفت ، ولی مگه زهرا و دکتر با هم نبودن ؟؟! ...

دکتر و زهرا توی آشنایی هستن ینی کاپل نشدن

دکترم با زبون خودش هی میگه که همرو میخواد...

یکی برام با رسم شکل توضیح بده برنامه ش درباره چیه و چیکار میکنن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

دکتر و زهرا توی آشنایی هستن ینی کاپل نشدندکترم با زبون خودش هی میگه که همرو میخواد...

تف بش😂😂😂😐😐😐 فکر کردم رفته با زهرا 

یه عالمه برا زهرا خوشحال شدم که بالاخره رفت با کسی ولی ....