2777
2789
عنوان

کبودی های بی دلیل بخاطر استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 43 پست
فکر کنم منظورمو بد رسوندم عزیزممن از ۲۰سال پیش هر موقع آزمایش دادم اون کم خونی خیلی خفیف رو نشون داد ...

اها متوجه شدم الان

از دکترمون پرسیدم نه خیالت راحت باشه کبودی بدن اصلا ربطی به تالاسمی الفا نداره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

اها متوجه شدم الاناز دکترمون پرسیدم نه خیالت راحت باشه کبودی بدن اصلا ربطی به تالاسمی الفا نداره

ممنون عزیزم اتفاقا ربط داشت بهتر بود خیالم راحت میشد که خطرناک نیست😂😂

حالا که شما انقدر مهربونی میشه زحمت بکشید از دکترتون بپرسید میتونه از شوک و استرس ناگهانیه زیاد باشه؟

اخه جمعه همسایمون بلا نسبت شما عین یه وحشیه روانی حمله کرد به خونمون فقط سر اینکه گفتیم قبض آبتو پرداخت کن!! و منو بچه هام بشدت ترسیدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها متوجه شدم الاناز دکترمون پرسیدم نه خیالت راحت باشه کبودی بدن اصلا ربطی به تالاسمی الفا نداره

حالا ازشون شکایت کردیم میخوام اگه به اون داستان مربوط میشه سفت و سخت پیگیری کنیم شکایتو

ممنون عزیزم اتفاقا ربط داشت بهتر بود خیالم راحت میشد که خطرناک نیست😂😂حالا که شما انقدر مهربونی میش ...

ای وای

یا خدا ملت پرخاشگر شدن

اوکیه عزیزم فردا عصر میبینمشون ازش میپرسم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

حالا ازشون شکایت کردیم میخوام اگه به اون داستان مربوط میشه سفت و سخت پیگیری کنیم شکایتو

اوکیه عزیزم حتما خبرت میکنم

ای واییا خدا ملت پرخاشگر شدناوکیه عزیزم فردا عصر میبینمشون ازش میپرسم

ممنون میشم فدات شم لطف میکنی واقعا😘😘

پرخاشگر؟! اینا رسما روان پریش بودن امروزم اسباب کشی کردن و گورشونو گم کردن

ممنون میشم فدات شم لطف میکنی واقعا😘😘پرخاشگر؟! اینا رسما روان پریش بودن امروزم اسباب کشی کردن و گور ...

عه خب راحت شدین پس

اره ولی هنوز معلوم نیست چه اثرات بدی رو خودم و بچه هام گذاشتن که

اوه اره ابنم هست

متاسفانه بلهپزشک داروخانه جوابی ندادن؟

سلام عزیزم بله گفت کبودی ربطی به این چیزا نداره اصلا

عه ممنون عزیزم خیلی زحمت کشیدی🙏😘❤️

خواهش نیکنم گلم