2777
2789
عنوان

کبودی های بی دلیل بخاطر استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 43 پست
عزیزم انشااله سلامت باشید خودتون و همسرتون(امضاتونو خوندم)تو خونه فرفولیک دارم باید بخورم خوبه دیگه؟ ...

قربونت عزیزم مرسی💗آزمایشمو دکتر دید براش اینترنتی فرستادم وقرار شنبه برم پیشش برای داروهام...

هر دارویی برام بنویسه حتما بهتون میگم

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه استرس ربطی به کبود شدن بدن نداره

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

عزیزم ببخشید خواستم بگم شما جوابمو داده بودین تاپیک ترکید نتونستم بخونم

سلام عزیزم اره منم اومدم دیدم تاپیک

ترکیده خواهش میکنم ،نوشتم ترسیدم

فکر کردم شناساییم کردی😂

بله خودمم ،مرسی

مرسی عزیزم میتونه از تالاسمی آلفا باشه؟

از وقتی به دنیا اومدین اینطوری بودین

یا نه، به تازگی رخ داده برات

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

از وقتی به دنیا اومدین اینطوری بودینیا نه، به تازگی رخ داده برات

نه همیشه همین بودم

دو سه تا فاکتور خونیم در حد یکی دو رقم کمتر از حد پایین بازه نرماله که با مصرف آهن هم بالا نمیره

یکبار آزمایش تالاسمی مینور دادم گفتن مینور نیستم تالاسمی آلفا هستم البته این آلفا رو دکتر زنانم گفت نمیدونم چقدر معتبره حرفش

نه همیشه همین بودمدو سه تا فاکتور خونیم در حد یکی دو رقم کمتر از حد پایین بازه نرماله که با مصرف آهن ...

نه ببین اگه دوتا دکتر گفتن که قطعا باید پیگیری کنی برای درمانش

فکر کردم موقته

تو این زمینه اطلاعاتم به اندازه دکتر های متخصص نیست وگرنه کمک میکردم

نه ببین اگه دوتا دکتر گفتن که قطعا باید پیگیری کنی برای درمانشفکر کردم موقتهتو این زمینه اطلاعاتم به ...

فکر کنم منظورمو بد رسوندم عزیزم

من از ۲۰سال پیش هر موقع آزمایش دادم اون کم خونی خیلی خفیف رو نشون داده بعد یکبار قرص آهن مصرف کردم بعدش آزمایش دادم هیچ تغییری نکرده بود که طبق این، دکتر گفت شما تالاسمی مینور نیستی و این نوع کم خونی نه عارضه ای ایجاد میکنه نه درمانی داره

گفت به اصطلاح انگار اگه خون رو یه زنجیر در نظر بگیریم برای شما یک حلقه اش کمه ولی هیچ مشکلی هم برات ایجاد نمیکنه این قضیه مال ۷-۸سال پیشه

بعد دکتر زنانم تو بارداری بهم گفت به نوع کم خونی شما میگن تالاسمی آلفا که اینم باز گفت نه درمان داره نه مشکلی هست