2777
2789
عنوان

کاش سایت یه قابلیتی داشت بتونی

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 57 پست
سایت این قابلیت رو نداره، ولی تو میتونی انقد ظرفیت هیجانی تو ببری بالا ک این مسئله برات مهم نباشه

من دلم میخواد خفش کنم ولی اعصابم زیاد خورد نمیشه🤣

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم بعد از مدتی توی جهنم هم که بودی گناهات بخشیده میشن و میری بهشت نمیددنم ایس حدیثه یا مردم می ...

احتمالا هنوز اون مدتی که باید مدیر سایت مارو ببخشه هنوز نرسیده😂

ماه من غصه چرا؟‌‌‌‌‌                                                         آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز  مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱

از یه جهت خوب نبود استارتر هر کاری دلش میخواست میتونست بکنه اصلا گزارش و این حرفا و قفل تاپیک هم نبو ...

اخه استارتر بنده خدا 

تاپیک واسه خودشه هرکیو میخواست مینداخت بیرون الان یه کلمه بگی بالا چشت ابروعه گزارش میدن

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

این خط قرمز مدیریت سایته🤣

کاش حداقل دلیلشو بگن...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

کاش حداقل دلیلشو بگن...

چون بازدید سایت پایین میاد الان اکثر چیزایی که تو گوگل سرچ کنی اول سایت پیشنهادی همین سایته وقتی تاپیکارو بشه حذف کرد این اپشن واسه سایت از دست میره 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اخه استارتر بنده خدا تاپیک واسه خودشه هرکیو میخواست مینداخت بیرون الان یه کلمه بگی بالا چشت ابروعه گ ...

خب هم استارتر حق داره هم کسی که اومده تو تاپیک

سایت عمومیه نمیشع بگی کی بیاد کی نیاد

کم کم داره یادم میاد یه چیزی هم بود مثلا من چند تا از دوستام رو صدا میزدم میرفتیم اونجا حرف میزدیم تاپیک نبود یع جای دیگه سایت بود.کس دیگه نمیتونست بیاد دعوتی بود

اون موقع این همه پیام رسان های دیگه نبود آخه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

سلام عزیزم 

من مخالفم چون عقاید مخالف رو شنیدن باعث رشد میشه چون مجبور میشیم برای عقاید خودمون دلایل درست پیدا کنیم و این استدلال کردن ذهنمون و تقویت میکنه و اگه فقط تاییدو نظر موافق  بشنویم  کم کم ذهنمون دست از استدلال کردن برمیداره و به قول جناب ابو علی سینا ذهن میمیره

چون بازدید سایت پایین میاد الان اکثر چیزایی که تو گوگل سرچ کنی اول سایت پیشنهادی همین سایته وقتی تاپ ...

خوب اکثر چیزهایی که اینجا گفته شده نکته ی مثبتی نداره که مردم بخوان به اینجا استناد کنن...😅

بعدم خود نی نی سایتیا برای اینکه تو تاپیک بقیه حرف بزنن هر روز اینجان و همین بازدید رو میبره بالا....

من یادم نیست وقتی که خواستم عضو بشم ننوشته باشن امکان حذف تاپیک وجود نداره یا نمیشه لغو کاربری کرد...وگرنه هیچ وقت تاپیک نمیزدم...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خب هم استارتر حق داره هم کسی که اومده تو تاپیکسایت عمومیه نمیشع بگی کی بیاد کی نیادکم کم داره یادم م ...

اخه بعضی کاربرا واقعا پررون 

درک نمیکنن استارتر توی چه وضیعیتی تاپیک زده یه بار یه خانومی فک کنم شوهرش کتکش زده بود تاپیک زده بود متهل فکر کنم نوشته بود به جای متاهل یه خانوم از اول گیر داد به این بنده ی خداااا میگفت بیسوادی کلاس شیشمی نمیتونی درست بنویسی کلا موضوع تاپیک شد اون خانوم و دعوا باهاش 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

سلام عزیزم من مخالفم چون عقاید مخالف رو شنیدن باعث رشد میشه چون مجبور میشیم برای عقاید خودمون دلایل ...

بله منم موافقم ولی گفتم که بعضی کاربرا واقعا پررون 

درک نمیکنن استارتر توی چه وضیعیتی تاپیک زده یه بار یه خانومی فک کنم شوهرش کتکش زده بود تاپیک زده بود متهل فکر کنم نوشته بود به جای متاهل یه خانوم از اول گیر داد به این بنده ی خداااا میگفت بیسوادی کلاس شیشمی نمیتونی درست بنویسی کلا موضوع تاپیک شد اون خانوم و دعوا باهاش

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

خوب اکثر چیزهایی که اینجا گفته شده نکته ی مثبتی نداره که مردم بخوان به اینجا استناد کنن...😅بعدم خود ...

منم دقیقا بریم فتا شکایت کنیم بنظرت؟😂

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋