آخه انصاف نیست بخدا شاید یه تاپیکیو من نخواستم نگه دارم چرا نباید حقشو داشته باشیم
انگار مدیر سایت میخواد درس زندگی بده
که یکاری تو زندگی کردی همیشه میمونه حواست به گفته هات باشه
اصلا ساده ترین امکانات که حذف کاربری باشه نداره
ماه من غصه چرا؟ آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون اولیل که میومدم سایت حدودای سال ۹۲ مدیر تاپیک یعنی همون استارتر میتونست پست هر کسی رو از تو تاپیکش پاک کنه
یا همون لحظه خودش تاپیک رو بترکونه
کمکم اینو برداشتن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
ماه من غصه چرا؟ آسمان را بنگر که هنوز، بعد صد ها شب و روز مثل آن روز نخست ، گرم و آبی و پر از مهر به ماه میخندد یا زمینی را که دلش از سردی شب های خزان ، نه شکست و نه گرفت بلکه از عاطفه لبریز شد و نفسی از سر امید کشید! و در آغاز بهار ، دشتی از یاس سپید، زیر پاهامان ریخت تا بگوید که هنوز ، پر امنیت احساس خداست.........🤍🌱
از یه جهت خوب نبود استارتر هر کاری دلش میخواست میتونست بکنه
اصلا گزارش و این حرفا و قفل تاپیک هم نبود اون موقع ها
یه مدت دیسلایک هم بود اونم برداشتن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
من شنیدم بعد از مدتی توی جهنم هم که بودی گناهات بخشیده میشن و میری بهشت نمیددنم ایس حدیثه یا مردم میگن ولی بهرحال یعنی خدا جهنمم میبخشه به ادم ولی این سایت اومدنت با خودته رفتنت با خدا دبگه نمیتونی ازش بیای بیرون هم😂🤣