2777
2789

داستان خودمو میگم شاید حالتون خوب بشه صبور تر بشین

۳ سال با یکی به اسم علی بودم از ۱۵ سالگی باهاش دوست شدم مادر و خواهرش و برادر بزرگترش در جریان بودن مامان منم تا حدودی خبر داشت تا اینکه بعد ۳ سال سرشب دعوامون شد یهو واتساپ بلاکم کرد تو پیامرسان انقد التماسش کردم که ازادم کنه تا تقریبا ساعت ۲ الی ۳ شب ازادم کرد و یکم حرف زدیم و خوابیدیم

عصر روز بعدش من چندتا کلاه نوزاد دوخته بودم خیلی ناز شده بودن عکس فرستادم براش با ذوق...

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

خب 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو بعد از کلی ذوق گفت منو ببخش دیگ نمیتونم قربون صدقت برم گفتم یعنی چی چرا؟گفت من دیگ جزئی از گذشتتم گفتم یعنی چی گفت میخوام برم هرچی گفتم بگو چرا فقط اینو😔فرستاد و گفت دیگه پیام نده عذاب میکشم و بلاکم کرد هرچی پیام دادم ازادم نکرد سه چهارشب بعدش پیام دادم بهش انقد التماسش کردم گفتم پیامت نمیدم فقط انلاینیتو ببینم اومد از واتساپ ازادم کرد تا ۳ شب انلاین بود منم بپاش انلاین بودم و دق کرده بودم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

چندشب پیش دوماد شد....

داستان منو بخون🤗

چقد بدبخت خودتو نشون دادی کاش رو خودت یه ذره غیرت و غرور داشتی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دست خودم نبود پیامش دادم دیدم فوشم داد عوضی اشغال و بلاکم کرد اصلا باورم نمیشد همونیه ۳ سال باهاش بودم و باهم درس میخوندیم

یادمه کلاس نهم سوالات امتحان ریاضیمو از یجا پیدا کرد فرستاد برام کمکم کرد🤭کلی باهم مشکلاتمون حل میکردیم

خلاصه چند روزم گذشت اومدم از عکسامون ی کلیپ ساختم فرستادم واسه خواهرش گفتم بفرست براش یادگار بمونه یهو دیدم خواهرش پیام داد علی گفته دیگه نمیخوامت فیلم ک*شعرتم باز نکردم

تهشم خواهرش نوشته بود خودم براش دختر خوب جور میکنم و کلی فوش داده بود

خواهرش مادرش برادرش در جریان بودن

مامان منم درجریان بود

حتی خواهرش دوبار اومد دیدنم در خونمون

دخترخالشم باهام رفیق بود

من دیگ هرچی پیامش دادم ازادم نکرد منم بیخیال شدم 

من ی رفیق داشتم که با رفیق علی رل زده بود ی گروه ۴ نفره داشتیم

یکماه بعد رفتن علی همین رفیقم اومد گفت فکر برگشت علی رو نکن فراموشش کن باورم نمیشد جای اینکه دلداریم بده اینجور میگفت.چندین ماه بعدش ک من بیخیال علی شده بودم رفیقم گفت علی با رفیقم رل زده بوده بعدش باخودمم رل زده رفتیم کافه و...

نمیدونم کی رابطمونو خراب کرد ولی نبخشیدم علی رو تا ب قیامت

دست خودم نبود پیامش دادم دیدم فوشم داد عوضی اشغال و بلاکم کرد اصلا باورم نمیشد همونیه ۳ سال باهاش بو ...

از کلاس نهم 

پشمااااالم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن