2777
2789

خانوما میشه بخونین لطفا

من دو سال با یه آدمی تو رابطه بودم. بعد دو سال ی روز دعوامون شد خیلی بدجور و دیگه کاری نداشتیم به هم و بعد دو هفته فهمیدم که این اقا و رفیق فابش باهم دو تایی رفتن یه اکیپ پیدا کردن که تو اون اکیپ دو تا دختر بوده چندتام پسر بودن و همشون باهم میرفتن بیرون. بعدش هی گذشت دیدم رفته این دو تا دخترای اکیپشونو فالو کرده. من هی رفتم التماسش کردم گفتم نرو لطفا با اون اکیپ بیا برگردیم باهم ولی اون قبول نمیکرد میگفت همه چیز تموم شده و با اون دخترا صمیمی شده حتی با پسراشم صمیمی نشده. گریه میکردم میگفتم نرو باز میرفت. یه شب رفت باهاشون ویلا و باغ تولد یکی ازون دخترا براش کادو خرید. ی شب همشون دست جمعی شب خونه یکی ازونا خوابیدن. همش میرفتن اینور اونور و منم تکو تنها گریه میکردم. بهش میگفتم چه فازی داری باهاشون میگفت هیچی این دخترا از من دو سه سال بزرگ ترن. انقدر با ماشین رفته بود دنبال این دخترا یا گذاشته بودشون حفظ بود خونه هاشونو. کلی باهم چت کرده بودن و عکسو فیلم داشتن که نزاشت من ببینم میگفت هیچی نیست ولی اعصابت خورد میشه زد پاک کرد همرو. اینارو میدونم چون بعد دو ماه خوش گذرونیش برگشت و من بخشیدمش و الان پنج ماهه ازون جریان گذشته و من نمیتونم ببخشمش و باز ازش جدا شدم. خودش میگه خیانت که نکردم باهم نبودیم و اینا هیچ فازی هم نداشتم باهاشون ولی من خیلی فکرم درگیره.

کسیکه اینجوری عذابم بده و براش عذابم اهمیتی نداشته باشه هیچ جای زندگیم جایی نداره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی اشتباه کردم بهش فرصت دادم و برگشتم؟

اره اون بخاطر شما کات نکرده حتما بحثی دعوای بوده وگرنه بخاطر شما نبوده حالاهم‌با اونا اشتی کنه دوباره همون اش و همون کاسه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اصلا چرا برگشتی چرا بخشیدی این پسر بدرد نخور التماس و برگشت داشت

خیلی پشیمونم ازینکه برگشتم.. اخرین دعوامونم که باز جدا شدین دو هفته پیش کلی فوش بارم کرد و مقصرم کرد و رفت میگم کاش حداقل خودمو کوچیک نمیکردم و برنمیگشتم باهاش که الان بشم مقصر

اره اون بخاطر شما کات نکرده حتما بحثی دعوای بوده وگرنه بخاطر شما نبوده حالاهم‌با اونا اشتی کنه دوبار ...

به نظرتون منم برم تمام این کارایی که کرد رو بکنم یا تو سکوت بزارم برم

خیلی پشیمونم ازینکه برگشتم.. اخرین دعوامونم که باز جدا شدین دو هفته پیش کلی فوش بارم کرد و مقصرم کرد ...

الانم خدا دوستت داشته 

کلا فراموشش کن 

و اصلا فکر کوچیک شدن و بزرگ شدن نکن 

بسپارش به خدا 

لیاقتش همون دختراس

الانم خدا دوستت داشته کلا فراموشش کن و اصلا فکر کوچیک شدن و بزرگ شدن نکن بسپارش به خدا لیاقتش همون د ...

به نظرتون انتقام نگیرم ازش این بار برم تلافی کنم کاراشو؟ یا سکوت کنم برم کلا از زندگیش

به نظرتون انتقام نگیرم ازش این بار برم تلافی کنم کاراشو؟ یا سکوت کنم برم کلا از زندگیش

نه اون که بلد ضربه بزنه بازم تو ضربه میخوری 

فکر کن بدترین انتقام هم گرفتی بعد حالت بده از کاره خودت 

چون قلبت مثل اون نیست 

پس بی خیالش انشالله که خدا برات جبران کنه

راستش من بودم نمیبخشیدم چون کاری که کرده واقعا خط قرمزه 

ولی بنظرم خودتو سرزنش نکن همین الانم که کات کردی خیلی خوبه ولی دیگه برنگرد بهش

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم