2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 129 پست
خانمای عزیز بدون رضایت زن اول هم میشه و خیلیا دور میزنن ب رااحتییکم پول اضافه تر فقط میخواد تا زن دو ...

خب اسی میتونه بره دادگاه درخواست طلاق کنه یه طرفه طلاق بگیره نیاز نیست شوهرش طلاقش بده بعد خیلی ها میگن حق طلاق دیگه واسه چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا فکرکن برعکس بود و زن بدون اجازه‌ شوهر اول، میرفت شوهر میکردخون به پا میشد

قانون ایران همیشه زد زنه ...

لعنت .... 

....

کاشکی مرد بودیم گاهی وقتا از زن بودن خودم بدم میاد 

راستی اون قضیه بابات فهمید 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اره رسمشونه دوتا برادراشم دوتا زن دارن

اهل کجایی😐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مانیتور رو میگی ؟

اره

نه این فرهنگ جاافتاده هست بینشون و اصلا عجیب نیست سیستان و بلوچستان خیلی اینجورین

بله تو یوتیوپ ی کانالی هست از شهر چهارمحال و بختیاری  از شهرستانهاشه اینجورین  بزنید تو یوتوپ سرچ کنید ماجرای افسانه و عیسی میاره  ماجراهاش واقعیه

گفتم طلاق میخوام مهریمو بده برو گمشو خیلی زور زدم ولی طلاقم نداد میگه نه طلاق نه مهریه

وکیل بگیر عامو پدرش دربیار 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

خب اسی میتونه بره دادگاه درخواست طلاق کنه یه طرفه طلاق بگیره نیاز نیست شوهرش طلاقش بده بعد خیلی ها م ...

میخواست بره تا الان رفته بود عزیزم

خیلیام میشینن زندگی میکنن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دختره خبر داره ؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد