2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3532 بازدید | 129 پست
شوهرم میگه من دوست دارم با هردوتاتون تو یه خونه باشم نمیتونم از تو بچه هام یه لحظه ام جدا باشم به او ...

اون دختره رنگ و بویی از عزت نفس نبرده

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم میگه من دوست دارم با هردوتاتون تو یه خونه باشم نمیتونم از تو بچه هام یه لحظه ام جدا باشم به او ...

خدا لعنتش کنه اون دختره رو آخه چطور می‌تونه اینطور زندگی کنه که قبول کرده...‌شایدم قبول کرده که تو رو زجر بده خودت بری ... خدالعنت کنه این عفریطه ها رو ... الان تشریفش رو آورده تو خونت؟ برا زندگی؟

خدا لعنتش کنه اون دختره رو آخه چطور می‌تونه اینطور زندگی کنه که قبول کرده...‌شایدم قبول کرده که تو ر ...

هیچ کاری نمیتونه کنه .نه فعلا نیومده خونه پدرشه .منم اینقدری محکم هستم که از پس هر چالش زندگی بربیام.تازه شم اون باید نگران باشه چون اون داره میاد زندگی من نه من .مطمئنم نمیتونه دوام بیاره خودش میره.

هیچ کاری نمیتونه کنه .نه فعلا نیومده خونه پدرشه .منم اینقدری محکم هستم که از پس هر چالش زندگی بربیام ...

احسنت... اصلا جا خالی نکنی. دختره عفریطه مطمینم خودش دمش رو‌میذاره رو کولش و گم میشه می‌ره ... شوهرت ممکنه اولش اون براش تازگی داشته باشه ولی یه مدت زمان که بگذره می‌فهمه هیشکی براش تو نمیشه... امیدوارم همیشه زندگیت شاد و پایدار باشه